Tässä kuussa Paperikierteen askarteluhaasteena oli valita viime vuodelta yksi väriyhdistelmä ja yksi luonnos joita käyttää uudessa työssä. Minusta on tosi harmi, että Paperikierteen haaste loppuu. Erityisesti olen pitänyt siitä, että tähän haasteeseen on voinut osallistua sekä skräppisivulla että kortilla. Nykyään kun molempia teen niin nauttisin siitä jos haasteeseen (mihin tahansa haasteeseen) voisi osallistua myös leiskalla, ei pelkästään kortilla.

Itse valitsin leiskaani luonnoksen heinäkuulta ja väriyhdistelmän syyskuulta (violetti/musta). Ja kyllä se luonnos siellä on, se on vaan käännettynä ja peilikuvana : )

Taustakartonki on oikeasti punaisemman violetti. Reunat + tekstin tausta on leimattu Priman build-a-frame setillä. Oli tosi kivaa, ja kattokaa miten kiva kulma tulee (ihan vaan paperin reunaa pidin kulman keskellä maskina).

Kukkien keskelle laitoin kauniit metallikoristeet.

Tarinointia saatan vielä lisätä tuon ylemmän kukan vasemmalle puolelle. Kerron miten neiti viiletteli pitkin AaltoAlvarin (uimahalli) aulaa kun odoteltiin siskoa uimakoulusta. Arvatkaa vaan kuka oli aulan keskipisteenä ja hymyjen kerääjänä? Ja tästäkin tapahtumasta on jo vuosi vierähtänyt!