En tiedä ovatko muut innostuneet tilailemaan Stampcampista, mutta kerron omasta tilauksestani jos muitakin tilanneita on tai jos tilausta harkitset.

Kaikki alkoi 2.9.2010 kun Maiju postasi tageja, joissa oli käyttänyt ihanaa kuplataustaa. Päätin itsekin tilata, tilaus 4.9.2010. Sähköpostilla sain tilausvahvistuksen, muuta ei kuulunut. Muutaman viikon odottelin, ei mitään. Olin juuri aikeissa laittaa sähköpostia asiassa, kun huomasin että luottokortilla oli varaus maksusta. Luottokortilta maksu veloitettiin 27.9.2010. Taas odottelin, ei kolahtanut mitään postilaatikkoon. Viime viikolla lähestyin myyjää sitten sähköpostilla tiedustellen milloinka leimasimet ovat lähteneet matkaan. Vastauksen sain sähköpostiini nopeasti, samana päivänä. Myyjä oli juuri matkoilla, eikä näin pystynyt tarkastamaan asian laitaa, mutta epäili että jos leimasimet olisivat vaikka tulliin jumittuneet. Tänään vihdoin postilaatikkoon kolahti! Leimasimet olivat lähetetty 9.10.2010, vaikka kaupan sivuilla ja myyjän sähköpostissa sanottiin että veloitus luottokortilta menee silloin kun tavarat ovat valmiita lähetettäviksi.

Lyhyestä virsi kaunis, tilasin siis 4.9. ja sain leimasimeni 19.10. Leimasimet ovat ihania, mutta hätähousulle ei voi Stampcampin kauppaa suositella : )

Ja niin hassua kun se onkin, juuri samana päivänä saapui Elzybellsin viimeinen tilaukseni (kauppa on nyt lopetettu) sekä perjantaina tekemäni minitilaus Glitterpotista (tätä nopeutta ei voi kun ihailla!). Nyt ei sitten olekaan yhtään tilausta missään vetämässä. Ehkä näillä jo pärjää : D