Tämä syntyi eilen illalla kun olisi pitänyt olla jo nukkumassa.

1116275.jpg
Korttipohjan kulmakoristeissa jäi toivomisen varaa. En tiedä olisiko vasen alakulma pitänyt leimata vielä ylemmäs vai ei niin ylös...tai ei sitä kulmaa ollenkaan, tai jotain. Kulmien leimasin ja teksti Finnstamper. Nauha ja kuviopaperi Paperikierre. Kiekuraleimasin Autumn Leaves Elegant Flourishes (Suomesta saa Finnstamperilta).

Arvontaan voi vielä osallistua huomiseen, sunnuntaihin, kello 12.00 asti. Voittaja arvotaan todennäköisesti vasta iltasella, päivällä ollaan kyläilemässä.

Lisään nyt tähän uusimpaan kirjoitukseen kun on aiemmin unohtunut mainita. Ostin Suomalaisesta kirjakaupasta uutta akvarellipaperia mihin olen ollut tosi tyytyväinen. Canson XL mixmedia aquarell-acryl 300 g, 30 sivua. Alehinta 7,90. Ja tämä tarjous on mielestäni vieläkin voimassa : )  Se, mihin tässä lehtiössä olen erityisen tyytyväinen on se, että se on kierrealbumi. Sivut ovat irtosivuja ja yläreunassa on helppo katkoviiva sivun irrottamista varten. Minun kanssa leimakuvia vaihdelleet ovat ehkä huomanneet että minulla on ollut aiemmin ongelmia akvarellipaperin irrottamisessa lehtiöstä, sellaisesta missä kaikki reunat ovat kiinni. Aina sain paperit jostakin repeämään... Kaksi viimeisintä Magnoliakuvaa on leimattu tälle uudelle paperille. Tässä jääprinsessakortissa erottaa että raitamainen kuvio paperissa on hieman vinossa, no sehän tietysti johtuu leimaajasta, ei paperista.