Meidän pikku pii. Tässä leiskan teksti

Olet kuvassa pian kaksivuotias. Osaat jo puhua. Tukkaa sinulla on silti vähemmän kuin monella vastasyntyneellä. Pienen ponkkarin saan sinulle niskaan, mutta ei se pitkään pysy. Siskoillakin kasvoi tukka myöhään, mutta sinä olet tässä asiassa ihan hännänhuippu. Odotan innolla minkä värinen sinun tukasta tulee. Tummalta se näyttää jo nyt jos siskoihin vertaa, vaalea se ei ainakaan tule aikuisena olemaan. Sitten kun sun tukka kasvaa, se sopii varmaan täydellisesti sun upeiden ruskeiden silmien kanssa. En malta odottaa!

Äiti

Uusia tarvikkeita on ollut käytössä. Tykkään kovasti uudesta Martha Stewartin deep edger boordileikkurista Garden Gate. Kuviopaperiin leimasin vielä ruudukkoa helmikuussa ostamallani boordileimasinsetillä (Paper Trunk), eli ruutuboordia leimasin vierekkäin viisi kertaa. Kuvan taakse on suihkutettu keltaista Glimmer Mistiä, se oli äidiltä lainassa.

Kaikki leiskan paperit ovat uudesta paperilehtiöstä jonka ostin pari viikkoa sitten Askartelupuoti Piasta täältä Jyväskylästä. Lehtiö on Die Cuts With a View:n The Crafty Stack. Tiedättekö kun joskus käy niin, että tilaa jotain ihanaa nettikaupasta ja livenä se sitten ei olekaan niin ihana... Tämän lehtiön ostamisen jälkeen olen bongannut saman lehtiön kahdessa nettikaupassa. Nettikaupasta en olisi ikinä tätä tilannut. Livenä tykkäsin heti kovasti ja tykkään edelleen. Lehtiön aiheena on ompelu, mutta se ei tule esiin kuin muutamissa papereissa (nappikuvio, ompelukone, sakset, lankakerä).

Tämä postaus oli nyt pakko laittaa teille välipalaksi. Koneella en ole kauheasti pariin viikkoon istunut. Mitä nyt muutamia ostoksia tehnyt... Tämä leiskakin valmistui yli viikko sitten. Onneksi oli jotain teille kuitenkin näyttää koska viimeisen viikon olen työstäny Viikko elämästäni -albumia. Pikkuhiljaa. Pari aukeamaa on nyt tehty. Koristeita ei kauheasti tule, koska kuvia on sen verran paljon. Paksukin albumi on kun sivut ovat paksua chipboardia ja niitä neljä myös lisäsin, joten paksut koristeet on pakko jättää pois laskuista. Kanteen kyllä laitoin pari nappia, mutta muuten yritän olla niitä käyttämättä : )

Tässä vielä pari lähikuvaa.