Tämä on (taas) palkintohaasteesta myöhässä, aloitin tämän tekemisen kyllä heti haasteen ilmestyttyä, mutta loppuviikko yllätti kiireillä ja tämä jäi kesken. Tykkäsin kovasti tästä ruudukkoajatuksesta, etsin kuvat jotka voisin noin pieneen saada mahtumaan ja sitä kautta aihe löytyi. Tämä on tehty Twist luonnoksen pohjalta, mutta kun kaikkiin ruutuihin löytyi laitettavaa niin heitin otsikon sitten tuonne ylös.

Aiheena on esikoisneidin 7-vuotissynttärit, kaverisynttärit nimenomaan. Otsikko on mitkä pöytäpuheet!. Mieheltä sain kuulla tämän valmistuttua, että ei olisi pitänyt tehdä ajatuksella "jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin on parempi olla hiljaa". Itse en ole samaa mieltä, mutta lupasin sitten olla esittelemättä tätä sivua ulkopuolisille tahoille. Tekstit on nyt sutattu, ne on ihan tavallisia lasten juttuja, joskaan ei kauhean kauniita puheita ruokapöytään. Kuvat on sutattu yhtä lukuunottamatta koska lapset eivät ole omia.

Sekä neliöt että muotoillut neliöt leikkasin Nestabilities stansseilla. Mustesuihkeet ovat Smooch spritzeristä -- harjoittelen.