Mikä kaupunki kuvassa on????
Oikeinvastanneelle tiedossa mainetta ja kunniaa.

1693803.jpg

Kuva oli tässä lähes puolitoista tuntia, eikä kukaan tiennyt! Tai ei kukaan ainakaan kertonut tietävänsä... kuvassa on toki JÄMSÄ.

Tänään maakuntamatkamme suuntautui siis Jämsään. Kyseessä oli ensimmäinen Jyväskylän askartelijoiden (porukassa) maakuntiin jalkautuminen. Reissussa mukana kulkivat minun lisäkseni Pipaiita, Sari ja Sarin valloittava yksivuotias pikkumies.

Matkamme pääkohde näkyy tässä kuvassa.

 1694085.jpg

Tämä uusi Papruksen myymälä on avattu Jämsään viime kuussa. Lähdimme reissuun avoimin mielin. Meillä ei ollut etukäteistietoa kaupan valikoimasta. Uskaltaisinpa sanoa että olimme kaikki kauppaan tyytyväisiä. Tässä kuvia kaupasta.

 1694091.jpg

1694089.jpg

1694094.jpg

Meidän suurimman mielenkiinnon kohteena olivat K&Company tuotteet(keskimmäinen kuva), Cuttlebug tuotteet(alin kuva) sekä muut paperit ja nauhat. Niin ja ne iki-ihanat Prima-kukat!

Papruksen tarkan tutkimisen jälkeen pyörähdettiin vielä paikallisessa Tiimarissa ja tankattiin Rossossa ennen kotimatkaa. Johan sitä oli nälkä tullutkin!

1694088.jpg

Tässä vielä minun ostokseni. Pienimmillä ostoksilla selvisin meidän porukasta! Muut ovat Papruksesta paitsi oikealla alhaalla oleva nauhapaketti Tiimarista.
1694135.jpg

Kyllä voin siis suositella myös Jämsän Paprus-liikettä : D
Kiitos tytöille ja poitsulle matkaseurasta!!!