Tällainen pikasivu syntyi päikkäreiden aikana pari päivää sitten.

Ihanaa kun sivu syntyy näin helposti! Bo Bunny on yksi mun ehdottomia suosikkeja, etenkin heillä on kahtena vuotena peräkkäin ollut upeat sinisävyiset talvisarjat. Tässä taustapaperi on tämän vuoden sarjasta ja tarrat (lumihiutaleet, kirjaimet sekä kulmat ja koristeet valokuvien päällä) vuodentakaisesta sarjasta. Sen lisäksi sivussa onkin vaan toista kuviopaperia, kirjain- ja numerotarroja sekä tarratimantteja.

Jälkiviisaus on niiiin helppoa... tässä leiskassa olisin laittanut tekstin vinoon, kuten paperikin, mutta tuli nyt laitettua suoraan... ja kun sivu oli valmis, huomasin että taustapaperi on ylösalaisin!! Sen huomaa jos katsoo tuota tekstiä sivun reunoissa, mutta ei se onneksi pahasti sieltä pomppaa : )

Mun mies muuten naurahti tolle otsikolle, talven ENSIMMÄINEN lumikameli. Tämä on kyllä ensimmäinen ja viimeinen lumikameli mitä toistaiseksi ollaan tehty, mutta monta kertaa tämän jälkeen Nuu nuu on kysynyt, että voidaanko taas tehdä kameli : ) Pakkasia on vaan pidellyt, että ei olla päästy tekemään. Nuu nuu on nyt kolme ja puoli, mutta puheessa lumikameli on hänellä lumikaneli, on ne lapset vaan niin hauskoja.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!!