Näitä vaaleanpunaisia prinsessaleiskoja tulee tehtyä äärimmäisen harvoin vaikka kuvia näihin kyllä olisi.

Tähän leiskaan on nyt sit ympätty Leimailutaivaasta raahattuja uutuuksia : )

Kaikki alkoi tuosta taustapaperista (My Minds Eye). Siinä nuo punaiset koukerot ja raami on glitteriä. Kotona huomasin että glitterissä oli muutkin tavarat siinä pussissa...paperi siis käyttöön niin ripotelkoot glitterit sitten suojamuoviinsa!

Viikonloppuna ostettu on Marianne Design stanssisetti, jossa kolme erilaista sydäntä. Tässä kaksi niistä on laitettu päällekkäni. Alempi sydän on leimattu Tim Holtzin leimalla (leimasetti ostettiin äidin kanssa puoliksi), ja päällimmäiseen on lisätty kimalleliimaa.

Tuolla samalla Tim Holtzin taustaleimasimella on leimattu myös Becky Higginsin jounaling card (niitä saa täältä) alareunastaan. Journaling cardilla on myös pikkuperhonen. Nellien Snellenin uutuusleikkureina oli messuilla leikkaava ja kohokuvioiva perhossetti. Mä rakastan perhosia ja aika monta leikkuria aiheesta jo löytyy, joten nappasin mukaani vain tän pikkuruisen leikkuri-kohokuvioija setin. Perhosen keskellä on distress sticklesiä ja siivissä tavallista kimaltelevaa.

Kuvassa näkyy myös tuo hento ruudukko, joka on valmiina noissa journaling korteissa, musta ne on ihania...eli todennäköisesti näette niitä jatkossakin! Viimeinen uutuustuote mikä messuilta pääsi tähän leiskaan on mansikkanauha, joka on valokuvan vasemmassa alakulmassa. Nauhasetti oli Papermanian. Kakkupaperi on ihan vanhaa...pyöreä tarra valokuvan päällä on lasten tarra-arkista ja siinä lukee little princess.

Tuotteliasta alkanutta viikkoa kaikille!