Challenge number 12 over at Sugar Bowl is Lia's sketch. What a wonderful sketch! This is my first ever entry for the Sugar Bowl. This stamp image by Rachelle Anne Miller is what first made me fall in love with Sugar Nellie stamps in the spring of 2008. At the moment I can't wait for the new Gorjuss girls set to be released.

1245232867_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä on ensimmäinen osallistumiseni Sugar Bowl haasteisiin. Juuri ehdin mukaan tähän haasteeseen nro 12. Leimakuva on keväältä 2008 ja Rachelle Anne Millerin suunnittelema. Taustalla oleva kuviopaperi tuli eilen Glitter Potista, ja se sopikin hyvin haasteen lisäosaan "sinistä ja vihreää".

Ostoksia en näköjään enää ehdi tänne postailla. Toisaalta en myöskään ehdi tavaroita kuvailla kun ne pitää saada pikavauhtia omalle paikalleen ettei jää mihinkään pyörimään kun asunto edelleen myynnissä... Viime viikolla postia tuli Paperikierteestä, ja nyt siis Glitteristä (taas!). Yksi kimppatilaus on vetämässä IHANISTA leimasimista (stamping bellasta) ja tekstileimasimetkin tilasin Pammulta kun en sittenkään osannut vastustaa vaikka ensin meinasin : )