Eilen oli kotiäidin vapaapäivä ja suunnattiin miehen kanssa Tampereelle. Ensin kuvat ja sitten höpinät.

Papruksesta

 1483926.jpg

edelleen Papruksesta

1483928.jpg

muut askarteluostokset

1483969.jpg

Kuvat puhukoot puolestani, ostoksia tuli siis tehtyä. Huomatkaa ylimmän kuvan iiiihanat pienet kukkaset! Nyt vähän tarinaa reissustani.

Ensin suuntasin Paprukseen, jossa en ollut ikinä aiemmin käynyt. Minulla oli siis aukko askartelusivistyksessä! Ostoksia kertyi mukavasti, kavereita unohtamatta. (kuvissa on vain omat ostokset) Papruksen asiakspalvelulle on annettava kunniamerkki. Unohdin sinne ostoskassini, ei ole muuten ennen sattuntu vastaavaa! Annen pakatessa tavaroitani en malttanut olla ihastelematta kaikkea ympärilläni olevaa. Ostoskassi unohtui kun tyytyväisenä kävelin kaupasta ulos yhden kassin kanssa, vaikka tavarat oli pakattu kahteen kassiin. Perääni soitettiin ja ostoskassini tuotiin minulle Koskikeskukselle, jonne olin jo ehtinyt. Suuri kiitos vielä Paprukseen!!!

Papruksessa moikkasin myös Maijua, jonka tiesin olevan alakerrassa korttikurssia vetämässä. Kurssilaisetkin halusivat tavata minut, joten olin vieraileva tähti askartelukurssilla : D Siellä oli innokkaat askartelijat pöydän ympärillä! Maijun blogin kommenttien kautta kävin kurkkaamassa osallistujien blogeja, ja tuttujahan ne olikin!

Papruksesta suuntasin kirjakauppa Bukraan. Promarker teline oli vain puoliksi täynnä ja kaikki tussipaketit olivat lähteneet messuille : ( Yksi Promarker lähti mukaani.

Akateemisessa kirjakaupassa oli Polychromos puuvärejä yksittäismyynnissä. No sehän vain sopi koska Prismacoloreista tilasin väärän kynän ihonväriksi (tilasin light peach, oikea olisi varmaan ollut peach). Ihonväriä etsiessäni muutama muukin väri halusi mukaani : ) Näitä en todella ole vielä ehtinyt testata, yritän tehdä postauksen myös Prismacolor kynistä....kun ehtisin!!!

Clas Ohlsonilta hain uuden akvarellilehtiön, kun edellinen on aika lopussa. Muita vierailupaikkoja olivat Stockmann (tietysti), vaateliikkeet (mies uudisti vaatevarastoaan), ravintola Buffa (testattiin ensimmäistä kertaa, maistuihan tuo) sekä maustekauppa Spice Shop (Hatanpäänvaltatie 4, Koskikeskusta vastapäätä), mistä ostettiin mm. tuliaisiksi kuivattuja hedelmiä sekä ruokakaupoista hävinnyttä BBQ kastiketta.

Oikein mukava päivä siis oli eilen, nyt taas täällä pähkäilen minne ihmeeseen saan kaikki uudet tavarat mahtumaan...