Leimasinten ystäville tiedotus!!! Jos ette ole uutiskirjettä asiasta saaneet, niin Cornish Heritage Farms lopettaa toimintansa.

He etsivät ostajaa yrityksellensä, mutta vaikka ostaja löytyisi, ei kaikkien leimasinten tuotannosta ole varmuutta. Joten, jos heidän valikoimissaan on tuotteita joita haluat, ne pitää tilata viimeistään torstaina 15.7.!! Siihen asti voi tilata mitä vaan heidän valikoimissaan olevaa leimasinta. Torstain jälkeen he inventoivat ja myyvät jäljelle jääneen varaston alennuksella. Viimeinen mahdollisuus tilata heiltä on 5. päivä elokuuta 2010.

Minulla on Cornish Heritage Farmsilta ainoastaan taustaleimasimia, mutta ne ovat ihania! Isokokoisia ja helppo leimata, EZmountit ovat niissä valmiina. Lempparini on nuottitausta jota käytin paljon viime vuoden joulukorteissa. Nuottitaustan koko on 6x6 tuumaa, joten sillä voi taustaleimata neliökorttipohjan yhdellä leimauksella (kaupassa tämän koon nimi on Scrapblocks). Skräppäykseen ihana on vihkoleimasin. Muita taustaleimasimia kurkkaa täältä (mahtava valikoima!). Eläinleimasimia tästä. Selaillessa kannattaa valita aina cling mounted, niin saa leimasimet EZmountilla ja edullisimmat postikulut, heillä on myynnissä myös puukantaisia leimasimia.

En kiusaa teitä enempää. laittakaa se tilaus menemään niin ei sitten myöhemmin harmita. Suomessa Cornish Heritage Farmsin leimasimia myy Askartelupuoti Pia.