Viikonloppuna sorruin taas kahteen nettitilaukseen. Molemmat Englannista. Keskiviikkona odotti jo ensimmäinen tilaus postilaatikossa, The Glitter Pot oli taas nopea!

809878.jpg

Olen etsiskellyt hempeitä tyttömäisiä scrapbook papereita ja tässä niitä (mm.) nyt on.Oikeassa reunassa kaksi kuviopaperilehtiötä kokoa 8x8 tuumaa, hinta vain 4 puntaa kpl. Alareunassa Magentan leimasinsetti Retro Romance, leimasimet ovat ez-mountilla varustettu eli helppokäyttöisiä.

Olen tehnyt viimeaikoina myös muutamia scrapbook sivuja, mutta niitä en ole kuvannut ainakaan vielä. Olen tekemässä molemmille tytöille 8x8 albumia heidän ensimmäisestä elinvuodestaan. Esikoisen albumi on aloitettu yli vuosi sitten, mutta kesken edelleen... tästä aiheesta varmasti lisää myöhemmin.

Toinen tekemäni tilaus oli täältä. Siellä on 15.8. asti paljon alennuksia, mm. kaikki DCWV tuotteet puoleen hintaan. Minähän olin juuri halunnut teksti- ja kukkalehtiöt joten nyt ne, muutama muu lehtiö ja yksi Sizzix stanssi ovat tilauksessa. Olisin päässyt halvalla, mutta heidän minimitilaus on 37 €, tosin postikulut ovat vakiot tilauksen hinnan mukaan.