Minähän olen juuri vasta oppinut käyttämään nauhoja korteissa. Kuinka ihmeessä niitä nauhoja on siis ehtinyt kertyä nurkkiin??? Miijjan luona askartelutapaamisessa näin livenä ribbon pursen. Äitin kanssa tietysti heti suunniteltiin omia itsetehtyjä versioita. Tiimarissa kun pistäydyin alkuviikosta, bongasinkin poistokorista tällaisen säilytyssetin.
1414043.jpg
Hintalapussa luki 1,90€. Harkitsin otanko, oli noin puoleen hintaan. Otin, ja kotona kuitista huomasin että 1,10 € oli veloitettu, eli ei paha. Mulla on itse asiassa tämä samanlainen iso pussukka jo käytössä tusseilla, ja hyvin on toiminut.

Mutta asiaan, tästä tein siis oman nauhalaukun simppelisti tekemällä pussukan "nurjalle" puolelle kahden kokoisia reikiä eyelet työkalullani, Silent Setterillä. Laitoin reikiä vain toiselle puolelle, jotta voi säilyttää lappeellaan tai ripustaa vaikka johonkin. Reikien tekemiseen ja pussukan täyttöön meni noin tunti, ja lopputulos näyttää tältä
1414046.jpg
1414049.jpg
Olen oikein tyytyväinen itseeni, yleensä tällaiset projektit mulla roikkuu ja roikkuu. Innoittajana toimi tänään saapuneet uudet nauhat, tietysti!