Olen taas shopannut!! Huomenna vielä tulee yksi kuori jenkeistä, myös Heinikassa ja Paperikierteessä on tilaukset sisällä. Ei tainnut siis auttaa se kirjanmerkkien poistaminen : (  Jospa asiaa auttaisi kun Kelalta tulee kotihoidontuen päätös, eilen kävin hakemuksen jättämässä.
--------------------
EDIT 10.4.
Tänään saapuivat odotetusti Rubber Stamp Tapestryn leimat. Tilasin nämä suoraan Amerikasta.
1452298.jpg

Huomattavasti nämä ei halvemmaksi tule jos postimaksut otetaan huomioon. En ole vielä ollenkaan varma olisinko tarvinut näitä ollenkaan, mutta pianhan se nähdään. Valikoima tuolla sivuilla on suuri, oli tosi vaikea päättää mitä ottaa. Valikoimissa on noiden settien lisäksi boordileimasimia (ruoho kuvassa) sekä yksittäisiä pikkuleimasimia, joista meinasin ensin tilata kävyn ja oravan, mutta jätin ne loppupelissä pois tilauksesta. Kimalleliima tuli kaupan päälle. Tavarat oli perillä 9 päivää tilauksen teosta.

Olettehan muuten huomanneet, että Taava on tilannut vastaavia, näitä huomattavasti edullisempia leimasinsettejä. Itse kävin niitäkin katsomassa, mutta päädyin näihin. Syytä en osaa täysin selittää, nämä vaan tuntui paremmilta, vastasi enemmän omia mieltymyksiä.
-----------------------

Käsityömessuthan oli täällä Jyväskylässä viime viikonloppuna. Äidin kanssa lähdettiin. Esikoisen olisin ottanut mukaan, mutta ei sitä kiinnostanut kun en luvannut hänelle mitään sieltä ostaa. Toin kuitenkin baby bornille uikkarin.

Askartelupuoti Pialla oli oma koju messuilla. Sopivasti oli uusia tavaroitakin tarjolla. Itse ostin muutamia yksivärisiä 30x30 papereita sekä kauniita kuviollisia. Nuo yksiväriset eivät pääse oikeuksiinsa kuvassa, oikeasti värit ovat ihania, turkoosi, tumma (hieman murrettu) turkoosi/vihreä sekä harmaan sininen. Yksiväristen papereiden hinta oli 80 senttiä. Kuviolliset oli euron.
1448656.jpg

Muita uusia tavaroita Askartelupuoti Piassa oli edulliset 30x30 scrappialbumit, kuviopaperilehtiöt 15x15 sekä 20x20, Basic Greyn polymeerileimasinsetit (en nähnyt grow a garden settiä) sekä koristeltuja chipboard kirjaimia. Oli varmaan muitakin scrapbook juttuja...

Nämä Hero Artsin leimasimet tilasin jo ennen kuin ostelua piti yrittää rajoittaa. Näissä ei ole siis mitään pahaa : D Nuo aakkoset ovat IHANAT! Samoin ISO puupalikkaleimasin, luulin sitä pienemmäksi. Mukana myös kaksi leimasintyynyä esikoiselle. Nämä tuli täältä.
1448659.jpg

Tulossa on uusia juttuja Paperikierteestä (kyllä, TAAS). Itse en voinut vastustaa kun uusia Fancy Pantsin papereita oli tullut. Samalla sain birds and swirls kohokuvifolderin mikä jäi ulkomailta saamatta ja hyppäsi ostoskoriin myös muutama uusi iso Basic Greyn paperi... Ja Paperikierteessä on myös sitä Grow a garden settiä mitä käytin tämän postauksen alemmassa kortissa, eikä hintakaan ole paha! Pidä siis kiirettä...