• Kirjauduin vihdoin blogilistalle. On jo kauan pitänyt ottaa selvää mikä se blogilista oikein on, mutta aina se on jäänyt.
  • Tein henkinen ikä-testin. Olen henkisesti 33 vuotias, eli hyvin lähellä fyysistä ikääni. Testiä tehdessäni ajattelin että tulos on varmaan 55 tai jotain... en enää muista kenen sivulta ton bongasin.
  • Kävin paikallisessa, eli Askartelupuoti Piassa. Kuva ostoksista tarkoitus laittaa myöhemmin. Oli sellasii uusii bling bling-papereita, kuitupaperin tapaista, oli pakko siis ottaa kokeeksi että osaanko käyttää. Muutama "puuttuva" väri akvarellitusseihin myös. Pitkään aikaan en ole ehtinyt siellä käydä ja nyttenkin piti lähteä kesken kaiken esikoista kerhosta hakemaan...
  • Myös Tiimarissa käytiin esikoisen kanssa, lähinnä hänen asioillaan. Minä ostin jouluisen scrappipaperipakkauksen, kortteihin aion ne paperit käyttää. Esikoinen sai kaksi noppaa, kaksi kimalleliimaa (oli vaaleanpunaista ja violettia, taisi olla uusia värejä) ja prinsessapillejä.
EDIT: En sitten ikinä muista kaikkea kerralla....tehtiinhän me esikoisen kanssa yksi kortti yhteistyöllä ja tosi hieno siitä tulikin, päätettiin säästää papalle isänpäiväkortiksi - kuva myöhemmin.

Tein myös tilauksen Magnoliasta (kyllä, taas). Samalla laitoin leimasinklubin jatkuvaan tilaukseen.

Toivottavasti ensi viikolla ehtii enemmän askarrella...

946323.jpg
Tässä nämä Askartelupuoti Pian ostokset.