Ristiäisiä varten hankin sydämenmuotoisen kakkuvuoan. Silloin kakkupohjan leipoi mies ja kaikki oli ok (6 munan kakku). Nyt esikoinen toivoi sukulaissynttäreille sydämenmuotoista täytekakkua. Minä otin reseptini esille ja tässä tulos.

1241901894_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakkuvuoka ON siellä alla... en siis käytä tätä vuokaa enää kuuden munan kakulle. Olen näköjään erikoistunut uunikatastrofeihin esikoisen synttäreillä. Viime vuonna savu nousi ja kärysi kun yritin muffineja paistaa! Tällä kertaa on kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin -  tuolta alta paljastui aivan käyttökelpoinen kakkupohja ja uunikin on jo pesty, se tuli ihan puhtaaksi.

Leivonta-aiheeseen päästyämme voin Ritvan pyynnöstä paljastaa esikoisen ideoiman mansikkadomino-muffinireseptin. Nämä on tooosi helppo tehdä ja moneen kertaan testattu. Tähän olen siis itse päätynyt, reseptiä saa vapaasti kopioida tai muuttaa mielensä mukaan : )

MANSIKKADOMINO MUFFINIT (11 kpl)

1 dl juoksevaa rypsiöljyvalmistetta

2 kananmunaa

2 dl sokeria

1 3/4 dl jauhoja

vanilliinisokeria

4 mansikkaDominoa, isohkoina paloina

10 palaa Fazerin sinistä suklaata (200 g levystä) pieneksi pilkottuna

Aineet vain sekoitetaan keskenään. Itse saan tästä 11 muffinia ja paistan niitä 200 asteessa noin 17 minuuttia. Njam!

EDIT 5.6.09

Tästä ohjeesta unohtui mainita kuorrutus. Kuorrutteena olen käyttänyt mansikkatomusokeria ja tilkkaa vettä. Esikoinen on saanut sitten koristella strösseleillä tai vastaavilla.