Viikonloppuna oli häät joihin olin luvannut tehdä kortin. Hääparia en tunne ollenkaan. Toisaalta tuntui vaikealta tehdä korttia hääparille jota en tunne, mutta loppupeleistä silloin teen sellaisen kortin mistä itse tykkään : )

Kutsun värinä oli sinivihreä, joten siitä otin värit korttiini. Kutsussa oli myös kaksi hyljettä, mutta hyljettä en rohjennut korttiin laittaa. Sen sijaan sovittiin kortin tilaajan kanssa että koristelin kirjekuoren hylkeen valokuvalla, joka omista arkistoista sattui löytymään. Hylkeen käsissä teksti hääparille. Valokuvan takana olen käyttänyt uutta EK Success leikkuria Lattice chain. Kuoren yläpuolella on kortin takasivu, siitä sai helposti näyttävän tuolla ihanalla Martha stewartin syvällä sydänboordileikkurilla. Kuviopaperi on DCWV.

Nämä sydänleimasimet ovat Elzybellsin kirkkaasta leimasetistä. Setti oli ensi kertaa käytössä ja tykkäsin siitä kovasti. Sydämet sopivat myös taustalla olevaan Nestabilities stanssattuun piparireunasydämeen.

Kortin ruutunauha on aika lempparia! Sen taakse laitoin pitsinauhan. Kortin tekstileimasin on Taitopuoti paperinauhan kesä 2010 leimasinsetistä.

Mukavaa viikon aloitusta! Meillä on lapset lomalla koulusta ja kerhosta, lomailevat äidin kanssa kotona.