Inspiroidu haasteessa tällä viikolla "Meidän perhe".

No, mulla on tähän aiheeseen olemassa oma sana-albumi (family). Se on vielä tyhjä, ja ajattelinkin että voisin kätevästi tehdä siihen ensimmäisen sivun. Kävin hetken pörräämässä autotallissa laatikoiden keskellä. Ei löytynyt.

Kakkosvaihtoehtona nyt tämä sivu. Tämä on menossa albumiin joka kertoo minun ja mieheni yhteistä historiaa. Kyseessä on iso kartonkilehtinen valokuva-albumi, jonka tekemisen olen aloittanut ennen skräppäystä. Tästä lähtien meinaan vaan koristella sivuja aiempaa enemmän. Tämä on kokoa 8x8 koska en tarkkaan muista albumin kokoa ja sekin lojuu jossain autotallin perukoilla : )

 EDIT: Muistin, että inspiroidu haasteeseen piti osallistua keskiyöhön mennessä, mutta muistin siis väärin. Huomiseen puoleen päiväänhän se osallistumisaika on. Piti siis vain kehaista miten kiva pikku lehtiö tuli tilattua : ) Tuo vasemmassa reunassa oleva muistilappu on Papermanian Honey & hugs mini notelets lehtiöstä. Lehtiön koko on noin 7,5x7,5 cm. Sivuja on 20, kymmenen erilaista, ja hinta Glitter Potissa oli vain punnan, joten aika hyvä diili mun mielestä! Tästä kuvasta näkee vielä mitenkä tuunailin sivua tohon leiskaan.