Alkuviikosta kävin paikallisissa.

Askartelupuoti Piasta hain iki-ihania Prima kukkia, mininappeja sekä muutamia Cansonin papereita.

1414021.jpg

Nämä pinkit oli minulle (sorry, oli viimeinen tätä väriä), äidille otin kolmivärisen daisy crazy putkilon koska pyysi kukkia, mutta ei osannut sanoa minkä värisiä.

Suomalaisesta kirjakaupasta sorruin ostamaan kaksi Folian koristesettiä. Näitä en ole kuvannut. Yksi setti oli 9 euroa ja sisälsi isoja pahveja, mulperipaperia, kuviopaperia, yhden kohokuvioidun kartongin, kuusi koristepussia, neljää erilaista nauhaa sekä muutaman valmiin koristeen. Nauhoissa oli ihanaa pitsiä mihin silmäni iskin... muoks: tuon pitsin voit bongata nauhalaukun vasemmasta yläkulmasta : )

Nettiostoksista saapuivat nämä Bargain Gardenin tuotteet.

1414026.jpg

Näiden tulo kesti kolmisen viikkoa (pääsiäinen tosin siinä välissä), mutta edullisia olivat. Ja kaupanpäällisten (tarroja + kuvassa näkyvä kiitos-leimasinsetti) lisäksi kuoreen oli livahtanut ylimääräisinä yksi nauharulla sekä viisi polymeerileimasinta. Saan kuulemma pitää nuo... ei haittaa : ) muutama niistä oli sellaisia mitä olisin voinut tilatakin!

Ja sokerina pohjalla uudet Basic Greyn paperit, nappeja, yksi leimasinsetti sekä May Artsin nauhoja. Nauhat taisivat olla jotakin vanhaa mallistoa, ja osa upeista väreistä oli loppu, mutta täytyy nyt "tyytyä" näihin. Ostospaikka oli uusi tuttavuus, voin suositella!

1414024.jpg


Huvittavaa tässä tilauksessa oli se, että ensinäkemältä mainitsin blogissani aiemmin, että Boxer sarja olisi mieleisin näistä uusista. Kun tuli tilauksen aika, niin tuo Boxer lehtiö ei sitten edes päässyt mukaan. Nämä värit vaan tuntuivat parhailta! Lehtiöt ovat kaikki ihania!

Tänään on sitten Glitter Potiin saapuneet uudet Penny Black leimasimet. Itse olen jo reilun viikon kurkannut pari kertaa päivässä, että joko on, joko on....Tilaus on siis tänään tehty ja sähköpostin jo sain, että tilaus on postitettu!


Niistä kahdesta uudesta kotimaisesta nettitilauksesta en puhu vielä mitään... tunnustan vasta kun tavarat tulee. Meillä on neidit olleet koko viikon nuhassa, esikoinen jo perjantaista lähtien. Nyt on minullakin kurkku kipeänä ja epäilyttävästi aivastuttelee : (