Toukokuussa 2008 olen viimeksi postannut omalle yksivuotiaalle. Nyt on taas se aika. Huomenna on pikku piin synttärit. Juhlat pidettiin jo hyvissä ajoin, että mummikin ehti juhliin mukaan. Huomenna on tarkoitus kummien kyläillä...saa nähdä uskaltavatko tulla. Pikku pii on nuhassa, samoin nuu nuu. Nuu nuu kyllä selvästi jo paranemaan päin, pikku pii taas valvotti viime yönä kun oli raukka niin tukkoinen.

Kortin yksivuotiaalle tein P*skarteluhaasteen mukaan, eli käytin kolmea eri kuviopaperia.

Väritykset tein piiiitkästä aikaa akvarellipuuväreillä. Oli ihan ok. Ensimmäisen kerran käytin Rauman tapaamisesta syksyllä ostamaani Derwentin säiliösivellintä ja siihen ihastuin heti kerralla. On mielestäni paljon parempi kuin aiemmin käyttämäni jonka merkkiä en nyt muista. Derwentiä voin suositella!

Kortin leimasin on Nellie Snellenin. Ensi kertaa mulla käytössä, tykkäsin. Värit vähän vääristyy, leimatun kuvan "taustaväri" on oikeasti oranssi, ei ruskea. Mutta olipa kiva pitkästä aikaa tehdä korttia oikein leimakuvan kanssa!

Oletteko huomanneet, että Merja ja Mummeli on järkkäämässä Tampereelle askartelukirppistä? Anteeksi hätiköintini, kirpparia on kaavailtu Nokialle Tampereen kupeeseen.  Järjestämisen ehtona on vaan myyjien löytyminen, eli ilmoittaudu mukaan jos kiinnostaa! Minulle tuo sattuu olemaan tosi kiireinen aika kun muutto on pian edessä, vaikka myytävää varmasti löytäisin...