Ensin tähän alkuun vähän yleistä löpinää... maalarit ovat pitäneet välipäiviä enemmän kuin maalauspäiviä joten en ole vielä nähnyt tulevalla talolla muuta kuin pohjamaalia. Mutta ihan hauska oli nähdä myös se, miltä seinät olisivat näyttäneet valkoisina...meille kun ei tule ensimmäistäkään valkoista seinää : )

Ajatukset pyörivät jo Leimailutaivaassa. Me ollaan äidin kanssa varauduttu olemaan paikalla pitkään, niin ehditään myös jutustella, ja tehdä uusia tuttavuuksia. Mun nimilappu näkyy tuossa vasemmassa yläkulmassa, toivottavasti muistan laittaa sen esille : |

Mutta asiaan siis.

Olen lukenut Alin blogia vuosia, mutta intensiivisemmin viimeisen vuoden ajan. Ali on jo vuosien ajan tehnyt joulukorteista skräppisivun. Tänä vuonna hän kokosi kaikki tekemänsä sivut yhteen postaukseen. Sen kun näin, ajattelin että noin mäkin haluan tehdä. Ihan nopeasti mun ideat ei aina valmiiksi ehdi. Tämän sivun tekemiseen viimeinen sysäys oli kun näin Lintsinkin tehneen saman.

Sitten kun vihdoin pääsin tekemisen makuun, en oikein osannut päättää kumman kokoisella leikkurilla homman hoitaisin, niin käytin molempia. Pienempiä leikkailin niin paljon että sain kokonaan ympäri, niissä pienemmissä on siis useammasta kortista kaksi neliötä.

Tämä oli tosi kivan näköinen jo ennen pikkuneliöitä (ts paremman näköinen minun mielestä). Samanhan voisi ihan hyvin tehdä väljemmin yhdelle aukeamalle. Valitsin leikkuukohtia vaihtelevasti ja olen ihan tyytyväinen tulokseen. Yhdessä neliössä näkyy hauskasti, miten kortissa lukee meidän vanha osoite, se on vedetty yli, ja kirjoitettu tämänhetkinen osoite alle. Kuvaa hauskasti meidän tämänhetkistä tilannetta. Lisäksi mukana on värssyjä, koristeita (itsetehdyistä korteista), kortin lähettäjän nimiä, postimerkkejä jne. Suomessa on mukava kun joka vuosi ilmestyy uusi joulupostimerkki, sen ainakin itse haluan jokaisen vuoden sivulle sisällyttää.

Loppukaneettina pakko vielä sanoa, että tästä tulee traditio! Ihana tapa säilyttää muistoja. Olisihan ihanaa säilyttää myös kaikki kortit, mutta olen todennut sen olevan lähes mahdotonta ihan säilytystilan puutteen takia! Kun joulukortit on siis tässä taltioitu, loput niistä voi laittaa roskiin--- tai noudattaa Alin blogin kommenttivinkkiä kierrätyksestä: neliöleikkureilla kauniita kuvia ja niistä sitten pakettikortit seuraavalle joululle : )

Nähdään lauantaina!!