Tätä on ollut tarkoitus jo hetki kokeilla. Rubber Stamp Tapestryn leimasimet pongahtivat suomalaisleimailijoiden tietoisuuteen Maijun blogista. Maiju on tehnyt tuosta leimailusta myös ohjeen. Minä omistan sen verran paljon leimasimia, että suunnittelin heti kokeilevani samanlaista leimailua jo omistamillani leimasimilla. Eri järjestyksessä näköjään leimasin kuin Maiju ohjeesssaan, mutta ei kai tuolla niin väliä, minä tein kukat viimeisenä.

1417312.jpg
Kaikki tämän kortin reunuksen leimasimet ovat Inque Boutique leimasinsetistä Nihgtingale. Pitihän saada myös uutta Basic Greytä kokeilla, joten kuviopaperi on Archaic lehtiöstä. Paperin reunat hioin hiekkapaperilla, ja siksi näyttää revityiltä vaikka on leikattu.

Tämä toinen kortti ei varsin liity tuohon edelliseen, muuten kuin että leimattu on tämäkin. Molemmat Tildat kaivoin valmiiksi väritettyjen laatikosta, ja vaihtareita ovat.

1417313.jpg
Tässä kortissa on käytetty kahta uutta leimasinsettiä. Oksat ja kukat ovat Basic Greyn Grow a garden-polymeerileimasinsetistä. Kirjaimet Hero Arts Pattern alphabet-polymeerileimasinsetistä.