Niin, raskaus on edennyt loppusuoralle. Laskettu aika on ensi viikon perjantaina. Ystäväni elefanttijalat ovat palanneet, muutenkin olo on iso ja kömpelö. Näytän taas tältä.

Esikoinen kovasti odottaa uutta vauvaa, pienempikin omalla tavallaan : ). Ihan kivasti ollaan jo saatu tavaroita kaivettua esiin vauvaa varten, ei sitä kolmatta varten enää osaa hössöttää.

Sopivasti tähän vaiheeseen sain eilen postissa luettavaa, pääsen jalkoja lepuuttamaan. Tilasin suoraan kustantajalta Craft Stamper lehtiä. Uusimman numeron sekä kaksi vanhempaa. Ensiselailulta näyttävät ihanilta.

Ennen tilauksen tekemistä luin lehtien sisältöä lehden omilta sivuilta, niin että sain mahdollisimman paljon itseäni kiinnostavat numerot. Kolmelle lehdelle tuli näin hintaa postikulujen kanssa vain 13,60 £. Tosin postikuluiksi oli merkitty vain 1,50 vaikka sivuilla luki selkeästi että euroopan tilauksissa postikulut ovat 4,50 £. Lopullisen varmuuden saan siis vasta laskun saavuttua kun netistä en näe luottokorttiveloituksia. Lehdet maksoi siis 4£ kappale.

Suomestahan Craft Stamper lehtiä saa Finnstamperilta, mutta ovat viime aikoina myyty aina nopeasti loppuun. Jokaisen lehden mukana tulee kylkiäisenä leimasin, joka olikin kivasti vaihtunut polymeerileimasimeksi entisen vaahtomuovitaustan sijaan.

Oikein mukavaa talviviikonloppua sinulle!