Kävipä sitten niin, että torstaina kun menin taiteilijakauppaan ostamaan sitä tärpättiä niin huomasin samalla että siellä myytiin Copic tusseja. Joooo, no pitihän niitäkin muutama saada. Aika tyyriitä ovat kun maksoivat 3,75 € kappale!

Tässä kuvassa näkyvät samalla aiemmassa postissa mainitut paperistumpit.

 1298096.jpg

En nyt ole ihan varma noista tusseista... Olin saanut sen käsityksen, että nämä eivät jättäisi tummaa jälkeä kun tussinviiva menee toisen päälle. No, ei se jälki nyt kauhean huonoa ollut, mutta en siihen ihan tyytyväinenkään ollut. Olisiko vika paperissa (vesiväripaperi)?? Tai ehkä olin vaan saanut väärän käsityksen? Mitä kommentoisivat tähän Promarker tussien käyttäjät, jääkö rantuja?? Minusta jälki on siisti jos värittää tosi nopeasti (muste ei ehdi imeytyä tai kuivua), mutta näitä kuvia kun pitää aika varovasti värittää niin johonkin aina saan tummempia kohtia. Näin äkkiseltään tuntuu, että samanlaista jälkeä saisin akvarellisivellin- tai Brushables tusseilla (joita jo valmiiksi omistan). Tussien kanssa leimaväri levisi, mutta todella vähän. Leviäminen haittasi vähän ainoastaan ihonvärisen tussin kanssa (kun on niin vaalea).

Tässä esimerkki Copic tusseilla väritetystä leimakuvasta.
Tässä perusväri tusseilla tehtynä

 1298100.jpg

Tähän toiseen kuvaan olen lisännyt varjostuksia akvarellipuuväreillä, ja levittänyt värin paperistumpilla. Väri levisi muistaakseni ihan kuivalla stumpilla, vaikka kokeilin sitä veteenkin kastaa.

1298101.jpg