Sunnuntaina minä ja kolme muuta innokasta kokoonnuimme askartelutapaamiseen Sarin luokse. Olemme pitäneet askartelutapaamisia Jyväskylässä kohta kahden vuoden ajan, tapaamiset ovat saaneet alkunsa Ihan itsen kautta.

Tällä kertaa tapaamiseen pääsivät osallistumaan Sarin lisäksi Katja, Katja ja minä. Paikalla oli myös kaksi vauvaa, ja koska toinen vauva oli meidän neiti, en kauheasti etukäteen odottanutkaan ASKARTELEVANI. Juttuseuraa menin tapaamiseen lähinnä hakemaan. Muutaman leimakuvan Sarilta leimasin, lisäksi testasin hieman omaa uutta keijuleimasinta ja sen värittämistä. Mukavaa oli niin kuin aina. Kiitos emännälle!

Sorruin taas tänään tilaukseen, nettiostoksia on kyllä vähän liian helppo tehdä...nyt on tulossa Prima kukkia, yksi Cuttlebug kohokuviolevy, yksi Sizzix stanssi ja yksi Cuttlekids stanssi (kokeilen toimiiko tuossa Sizzixissä...). Onneksi dollarin kurssi edes on suotuisa.

Kotona kokeilin uusien keijuleimasimien värittämistä myös Maijun ohjeella eli tussin värillä pensselillä veden kanssa laimentaen. Olikin ihan helppoa ja lopputulos kiva. Yhdestä tussista saa näin monta eri tummuussävyä. Tätä värjäystekniikkaa tulen varmasti käyttämään jatkossakin, vaikka mielestäni sain ihan kivoja kuvia myös aiemmin käyttämilläni akvarellipuuväreillä. Akvarellivärin jätin joskus sellaiseksi ja joskus levitin sitä vedellä.

Unet ovat jääneet viimeaikoina hieman vähiin kun pikkuneiti tuppaa syömään yölläkin kahden tunnin välein. Kovasti odotan aikaa kun taas jaksaa illalla hieman valvoa, askarrellen tietysti : ) Olisi kiva saada kerralla valmista, kun nyt teen aina pienen hetken kerrallaan ja jatkan taas kun mahdollisuus on. Aikansa kutakin.