Inspiroidu haaste #168: Taivas

Mulla olisi ollut myös ihanat kuvat upeasta auringonnoususta kirpeänä pakkaspäivänä viime talvelta. No, en siis löytänyt niitä kuvia, mutta tämä sateenkaari nähtiin yli vuosi sitten ja tämä on pitänyt jo pitkään ikuistaa. Me saadaan aina välillä nauttia sateenkaarista täällä, mutta tämä oli ensimmäinen muuton jälkeen ja todella hieno kokonainen sateenkaari. Elämys. Me pienten kanssa katsottiin ikkunasta ja Touhukas innoissaan huusi ja huitoi ulkona naapurin tytön kanssa.

Mulla oli taas vaikeuksia sivun muodostumisen ja layoutin kanssa. Parin päivän jumin jälkeen päätin vaihtaa taustakartongin, ja sen jälkeen juttu taas luisti. Kaikesta väännöstä huolimatta tästä tuli itselleni mieleinen sivu.

Timpan stansseja on käytetty, lainastanssilla kiekurat ja omalla rosetet (pyöreät koristeet). Rosettestanssi oli nyt ekaa kertaa käytössä ja ihastuin siihen täysin! Tuolla stanssilla saa kaksi pienehköä rosettea, ja yllätyin positiivisesti, että ne ei ole valmiina kovin paksuja, joten sopivat myös leiskaan. Nyt leiskassa olevat rosetet oli paperista, jossa oli vahvan väriset raidat. Vahvat värit häivytin tuputtamalla valkoista askartelumaalia kovalla siveltimellä (liimasivellin), ja tykkäsin lopputuloksesta kovasti.

Kuviosakset otin käyttöön pitkästä aikaa. Tarinakortin ympäri leikkasin Fiskarsin kidzor saksilla, ne olikin tosi hyvät (eli terävät)!  Alaosan iso kaarireuna on Sizzixin 12 tuuman stanssi.

Osallistun samalla Inspiroidu valokuvahaasteeseen 051: Reikä

Kuva on meidän eilisistä sadepäivän puuhista. Iltapäivällä käytiinkin tuhlaamassa Palokan Sinellin alennusmyynneissä. Toivon usein ettei kukaan tunnista mua siellä, kun lapset juoksentelee ympäriinsä ja kirkuu kun meinaa toisiinsa törmätä... taitaa olla jo vähän liian tuttu paikka.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Mä lähden lasten kanssa tänään mökille viettämään äidin nimipäiviä.