Joo, on taas tullu tilailtua kuviopapereita...
1314406.jpg
Nämä kaikki on Paperikierteestä. ovat aivan IHANIA, jos et vielä usko niin katso tästä uudestaan (alempaan kuvaan osui aika paljon noita Fancy Pantsin iiiihania papereita, käyvät mielestäni ihanasti kortteihin!)
1314407.jpg
Paketista löytyi myös nappihaaraniittejä, värillisiä nitojan niittejä, yhtä nauhaa sekä 2 kuviopaperilehtiötä (ei noita Basic Greytä VOI vastustaa...).
1314411.jpg

Nyt kun vaan olisi aikaa askarrella näistä kaikista, heh!

Eilen käytiin kaupungilla lapsukaisten kanssa. Suomalaisesta kirjakaupasta hain tussipaperia. Copic tusseilla heti kokeilin, ja ensin aattelin että eihän tää tästä miksikään muuttunut... sitten huomasin että tussilla pitää vaan värittää kaksi kerrosta, jotta paperi kyllästyy väristä. SILLOIN väristä tulee TASAINEN.

Sokokselta nappasin mukaan myös tällaisen pääsiäisaskartelulehden. Ajattelin että esikoisen kanssa yhdessä siitä tehdään pääsiäisaskarteluja. Oli tosi paljon värikkäitä kivoja kuvia, ja hinta 3,50. Lapsellekin helppo vaan leikata ja liimata. Kuvia voi mielestäni hyvin käyttää myös kortteihin.
1314417.jpg

Ensi viikolla sitten saapukin varmaan Paperellan tilaus: korttipohjia, kirjekuoria, papereita, 1 Magnolia, glue dotseja...olikohan vielä jotain?? Ensi viikollahan sen sitten näkee : D