Tämä leiska kertoo tarinaa siitä kun yritin saada lapsista täydellistä (kelvollista siis toisinsanoen, kolmen kanssa sekään ei ole helppoa) kuvaa. Alimmaisena näkyy kuva mikä sitten vihdoin saatiin aikaiseksi, siitä teetin canvastaulun olohuoneen seinälle.

Sivu on koottu valmiiseen kuvataskusivuun. Tämä oli siis tosi helppo toteuttaa : ) Pienen yllärin aiheutti Sassafrasin 6x6 lehtiö mistä otin nuo sydänpaperit, ne eivät olleetkaan kooltaan 6x6! Papereista puuttuu vähän leveyssuunnasta, mutta en kuitenkaan lähtenyt asiaa korjaamaan, eipä tuo suuremmin minua ainakaan haittaa.

Sivun tekstit kuuluu "Kuinka ikiliikkuja saadaan pysymään paikallaan?" Valokuvan päällä näkyy teksti Vastaus: ja siitä vetämällä tulee esiin teksti "rusinoiden avulla". Onnistuneen kuvan vieressä teksti "Tehtävä suoritettu!" Että sain kaikki tytöt istumaan malleina, piti pienimmälle siis syöttää rusinoita ja lopultahan kaikki niitä popsivat, mutta kuva saatiin siis otettua!

Nauhaa rypytin mininitojalla kiinnittämällä. Ekaa kertaa tätä kokeilin ja tykkäsin tuloksesta kovasti! Tämä koristekin oli mun mielestä onnistunut, pari pyörylää kuviopaperista ja kuviosaksilla leikkasin taaimmaisen kartongin.