Taas on niin kiireinen viikko takana, että eilen illalla oli pakko saada askarteluterapiaa. En edes halunnut mitään haastepohjia tai muuta vaan laitoin tavarat just sellaseen järjestykseen kun ite halusin! Ekan kortin kuva on valitettavasti vähän huono, saisi aurinko enemmän pilkistellä : )

Toinen vähän pirteämmillä väreillä, kuka muistaa vielä tämän magnolian tonttusen vuosien takaa?? Otin käyttöön joskus vuosi pari sitten värittelemiäni kuvia : )

Ja tästä tekstileimasta tuli heti eka käyttämällä uusi lemppari. Tämä on siis Pammun ja Merjan toisesta setistä jota myy Heinikka.

Värit ei pääse tässä kuvassa ihan loistoonsa, tämä kaunis paperi on My Minds Eyen colorful christmas sarjasta (Paperinauhasta).

Talorintamalla pitelee kiirusta. Nyt on lattia valettu ja pian lähtevät sisätyöt kunnolla käyntiin. Materiaalivalinnatkin ovat jo pitkällä. Minä tietysti olen niitä suurimmaksi osaksi vienyt eteenpäin. Tänään valittiin yhdessä laatat kosteisiin tiloihin, nyt pitäisi vielä päättää kaikkien maalattujen ja tapetoitavien seinien värit. Ihan pikkujuttu siis.... ja milloin ihmeessä ehdin mitään jouluvalmisteluja tekemään??? Onneksi joitakin lahjoja on jo ostettuna, mutta siltikin. Lasten kanssa pitää leipoa joulupipareita, monesti ollaan se jo tässä vaiheessa kerran tehty : ) Juu, ei ihan säily jouluun asti : D

Mukavia viikonlopun jatkoja!

Laitoin leimasimia myyntiin askartelukirppikselle, on tullut shoppailtua vähän liikaa....