Tanja laittoi liikkeelle materiaalikuoren joka kiertää nyt innokkaita askartelijoita. Ja mikä kuori se onkaan!! Kaikkea ihanaa, tuosta kuoresta voisi askarrella vaikka kuukauden. Askarteluaika toki on rajattu jotta toiset eivät joudu mahdottomasti odottamaan. Minulla kuori on ollut jo ylipitkään koska se saapui pahimpaan joulukiireiden aikaan.

Tässä kaksi jo valmistunutta korttia, lisään tähän postiin muutkin kortit kunhan ne löytävät lopullisen muotonsa.

Toivottelen tässä samalla kaikille tasapuolisesti onnellista vuotta 2008!

EDIT 7.1.
Tästä tuli vauvakortti, poikien kortit on taas loppu. Viimeinen kortti ei meinaa löytää muotoaan...lisään sen vielä myöhemmin.
1193819.jpg
Tässä kortissa materiaalikuoresta on vaaleanruskea paperi sekä valkoinen iso stanssattu kuvio.

EDIT 4.1.
Kolme korttia nyt valmiina, kaksi on vielä jotakin vailla... Kuori on lähtenyt eteenpäin tämän päivän postissa, eli valitettavasti viettää siis viikonlopun matkallaan. Laitoin tavarat nyt isoon helposti kuoreen, koska muutama edellinen oli joutunut maksamaan postikuluja yli 5 €.

1184359.jpg
Tämä siilileimakuva on aivan ihana! Kortti on ihan ok, vähän jäi kaivelemaan kirjaimien väri... Omasta varastosta on stanssatut kirjaimet sekä kukat.

Anteeksi vaan nämä kuvat, saahan niistä selvän, mutta värit ovat ainakin vääristyneet.
1184358.jpg
Lisään tähän tekstin myöhemmin. Stanssattu (valkoinen) köynnös on omalla stanssilla tehty.

1184357.jpg
Tämä on luonnossa paremman näköinen kortti, tykkään siitä kovasti. Ihastuin tuohon tekstiin, se piti saada käyttää! Kaikki muu on kuoresta, reunalla kulkevat pilkut olen leimannut.
----------------


1174189.jpg
Tähän korttiin otin omista varastoista kukat ja luurankolehden.

1174191.jpg
Tämä kortti on neliö, kuvasin sen näin jotta taustapaperi näkyisi paremmin. Taustapaperi on todella kaunis, se on värjätty joko leimasintyynyllä tai alkoholimusteella (luulisin...) ja kohokuvioitu tekstistanssilla. Omista varastoista tähän laitettu ruskean pahvin ympäri kiertävä ompelulanka sekä pienet pyöreät kimalletarrat.