Tasan viikko on nyt laskettuun aikaan. Esikoinen tuli ajallaan, ja kovasti toivon ettei tämä toinenkaan yli menisi. Helle on ihan mukavaa, mutta se on aiheuttanut minulle elefanttijalat, ei tunnu auttavan vaikka kuinka pötköttäisi jalat pystyssä. Miehen kesäloma kuitenkin alkaa maanantaina, joten siinä mielessä on nyt helppo olla, pystyy lepäämään jos siltä tuntuu.

Askartelujen saralla tein tänään rippikorttia siskon pojalle, se on vielä kesken. Juhlat ovat kuitenkin ensi viikonloppuna joten yritän saada sen pian valmiiksi. Ristiäiskutsukortteja olen myös pikkuhiljaa tehnyt, nekin ovat vielä kesken. Tein pojan värisiä, joten jos tulokas on tyttö niin tarvii aloittaa alusta ;  ) En halunnut "neutraaleja" joten siksi siniset, jos niitä ei nyt käytetä niin ne voi aina antaa vauvaonnittelukortteina.

Blogi saattaa siis lähitulevaisuudessa hiljentyä jonkin verran. Ilmoitan toki sitten minkä merkkinen vauva mahasta putkahtaa! Toivotan tässä samalla kaikille oikein ihanaa kesää. Laiskotelkaa, herkutelkaa ja askarrelkaa ahkerasti!!