Toivottavasti teillä kaikilla on ollut iloinen ja antoisa joulu. Jouluntoivotukset jäivät tietokoneen välityksellä tekemättä tänä vuonna. Viime viikon keskiviikkona kaksi neitiä sairastui. Seuraavana päivänä (aaton aatto) olivat jo kaikki kolme 39 asteen kuumeessa. Sain muistella millaista oli hoitaa vauvaa...yksivuotias kun viihtyi vain äidin sylissä! Jouluhommat saatiin siinä joten kuten tehtyä ja sukulaiset onneksi uskaltautuivat meille joulun viettoon. Rauhallinen meidän joulu ainakin oli, en muista ennen meidän tyttöjä näin rauhallisina nähneeni. Hyvin kaikki meni, ja eilen oli kuumepotilaita meillä enää yksi lapsi ja yksi aikuinen. Minulla oli eilen jo ihan kuumeeton päivä.

Onneksi tämä tauti iski vasta joulun alla, joulukortit olin jo ehtinyt postiin saada. Ensi jouluna toivoisin kuitenkin tervettä joulua meidän perheelle, viime vuonna meillä oli jouluaattona kaksi pientä kuumepotilasta. Nyt toivotan teille kaikille mukavia vuoden viimeisiä päiviä, hauskaa uuden vuoden juhlintaa ja onnellista vuotta 2011!

Tässä vielä joulutunnelmia niiden korttien merkeissä. Suurin osa tänä vuonna lähetetyistä joulukorteista oli näitä Magnolian enkeli + enkeliteksti kortteja. Tässä viimeisimpinä valmistuneita yksilöitä eri väreissä. (anteeksi kuvien heikko valaistus)

osissa korteista oli kimallusta

kuvioleikatuista lumihiutaleista tuli kauniita Snow-Tex-kerroksen jälkeen

Kun olin kerran ostanut tämän ihanan Stampendous leimasimen, niin en malttanut olla koristelematta kirjekuoria sillä.