Pitkästä aikaa sain taas tehtyä DT kortin Jehkotar Cardchallengeen. Uusia tuulia hieman puhaltaakin, eli tänä vuonna on mukana aina myös vieraileva design team jäsen. Vieraileva jäsen (vDT) vaihtuu joka kuukausi. Viime kuussa vDT jäsenenä oli Paula ja nyt helmikuussa on vuorossa Maaret. Tosi kiva saada mukaan uusia vierailevia tähtiä!

Tämän viikon haaste oli sanallinen ja normaalikortit huomioon ottaen ainakin minulle haastava. Haasteen meille heitti Elina. Haasteena on tehdä kortti ilman leimakuvaa, 3D kuvaa tai vastaavaa. Itse melko nopeasti päädyin joko kukka- tai nappikorttiin kun mielessäni korttia suunnittelin. Tällainen on valmis versio, eli kukkaan päädyin!

Jälkiviisaana nyt jättäisin tuon pienen kulmakoristeen pois, mutta toisaalta se kulma tuntui jotain kaipaavan... Kuviopaperi on BG Bittersweet paperikosta ja kukan keskusta BG glazed haaraniitti, joita tuli tilattua Glitter Potin alesta. Leimatut kirjaimet ja sulkumerkit (mitä ihmettä brackets on suomeksi???) ovat samasta setistä, Inque Boutiquen Nightingale's Song.