Inspiroidu skräppäyshaasteessa on ollut viime viikkoina ihania aiheita, harmittaa NIIN, etten ole niihin ennättänyt osallistua!

Tämän viikon aihe on jotakin virkattua tai neulottua. Otin heti härkää sarvista, ettei osallistuminen taas jäisi. Silmukkaketjulla siis mukaan : ) Silmukkaketjun suunnittelin ensin tuohon ylös kuvien "ripustusnauhaksi", mutta siirsin sen kuitenkin koristeeksi alareunaan. Syynä ehkä oli tuo raikas keltainen väri...tai mikä lie!

Olen aikaa sitten voittanut Heinikasta Inspiroidu haasteesta kirjainleimasinsetin (Kaiser Craft). Nyt otin setin ensi kertaa käyttöön, koska hauskat kirjaimet sopi tähän aiheeseen ja tyyliin. Iso otsikko on siis leimattu nuilla kirjaimilla. Samasta setistä otin sulkumerkin ja leimasin sitä yläreunaan vaakasuoraan. Sen alle lisäsin x-kirjaimia perätysten kaksivärisenä. Tosi helposti tuli kivannäköinen "reunakoriste", kun noi kirjaimet ovat niin isot. Pienet kirjaintarrat ovat MLS:n, taustapaperi on Sassafrasin Sweetly smitten-sarjasta.

Valokuvien yläreunan rei'itin Sew Easyn suoralla ompeleella. Itse en ostanut Sew Easyn omaa pistelyalustaa, ja olen huomannut että tavallinen softisarkki käy loistavasti alustana. Yritin painaa kovasti kun tein reikiä, mutta kun vastaan tuli kaksi valokuvaa (ovat kulmista päällekkäin) ja taustakartonki, niin silloin ei laite enää tehnyt reikää läpi, jäi vain painokuva. Nuo muutamat reiät tein sitten neulalla perässä, sitten ompelu Sew Easyn omalla liukuvärjätyllä langalla. Ja noihin Tim Holtz rosetteihin en ole vieläkään kyllästynyt : D

Vasemman reunan koristeessa leimasin ensin Nea-Idean pitsileimasimella. Lisäsin BG:n paperista leikatun perhosen, jonka päälle vielä stanssatun ( CC Designs cutters ) perhosen. Oli ensin tarkoitus laittaa perhosen keskelle neljä pientä Pearl Maker helmeä, mutta kun kaksi alinta vahingossa yhdistyi, tulikin siitä tosi kaunis just noin.

Oli ihana taas skräpätä!!! Kaksi viikkoa meni, etten ehtinyt askarrella MITÄÄN. On se aikamoista tuskaa, mutta nyt elämä hymyilee taas! Aurinkoista viikkoa myös teille kaikille!