Aika vaan rientää. Minä en ole juuri ehtinyt askarrella, ja sitäkin vähemmän on innostanut tämä blogin päivittäminen. Jostakin tuntemattomasta syystä. Jotain yleisiä höpinöitä on mielessä ja laitan ne tämän postauksen loppuun, joten jokainen päättäköön itse mihin asti jaksaa lukea.

Tein Taitopuoti Paperinauhasta ennakkotilauksen Leimailutaivaaseen, ja tuosta tilauksesta löytyi mm. yksi Folk Art maali ja tämä puinen teerasia (joka näytti nettikaupasta tällä hetkellä olevan loppu).

Maalsin rasian vaahtomuovisiveltimellä.

Sen jälkeen laitoin päälle mahdollisimman ohuen kerroksen valkoista Folk Art maalia. Kun ensimmäinen kerros oli kuivunut kiinnitin kanteen Heidi Swapp sabloonan (tämä on kokoa iso), ja lisäsin toisen kerroksen valkoista maalia vaahtomuovisiveltimellä. Ihan helposti onnistui, eikä sabloonan kanssa ollut ongelmia (vaikka tuntui että huonosti kiinnittyi maalipintaan).

 Rasian päällä ei vielä ole lakkakerrosta. Halusin ensin hieman tutustua rasiaan ja mutustella tätä yksinkertaista toteutusta, että olisiko tämä nyt se pysyvä muoto ja näkö. Rasia tulee omaan käyttöön. Olen teenjuoja. Sukulaisteni mielestä siis ihan outo. Jaksavat aina vaan kysellä joko olen oppinut kahvia juomaan...

Sitten muihin asioihin.

Martha Stewart, voi Martha mitä olet mennyt tekemään! Taas on tulossa kasapäin uusia boordi- ja kulmaleikkureita! Toinen toistaan ihanampia, TIETYSTI! Onneksi noita kaikkia ei ole ihan pakko saada, ja toisella katsomalla voi olla että ei montakaan tarvitse saada. jeeeee...

Ja onneksi kukaan lukija ei muista että tässä blogissa olisi mainittu mitään mistään ostoslakosta...eihän : |

Taitopuoti paperinauhasta oli pakko tehdä tilaus tällä viikolla kun olen suunnitellut hääkorttia mihin TARVITSEN juuri sitä sydänkulmaleikkuria mitä nyt oli tullut. Ja oli tietysti pari muutakin uutuutta tullut, ja nyt vihdoin tilasin mustan nahkaisen MM skräppialbumin mitä olen käynyt kurkkimassa jo yli puoli vuotta. Tilaaminen kannatti, albumi on todella kaunis ja laadukas.

Frantic Stamperilla on ale yllätyspakettien muodossa. Pakettien postikulut on niin kovat tänne Suomeen, että ihan mistä vaan tavarasta niitä ei viitsi maksaa. Päädyin siis yllätyskirjekuoreen. Saan 40-50 rub on-arkkia hintaan 34 €, ja postikulut sisältyi jo tuohon hintaan. Huisin hauskaa avata se kuori ja katsoa mitä saa, eri asia on sitten osaanko niitä oikeasti käyttää!! P.S. Näyttääpi lukevan Frantic Stamperin sivuilla, että uudet distress musteet ovat nyt heillä! Kohta niitä siis saa : )

Intohimona skräppäys tapahtuma järjestetään tänä vuonna Ikaalisten kylpylässä 20-21.3.2010. Viime vuoden perusteella voin lämpimästi suositella!! Tapahtumaan voivat ottaa osaa sekä skräppääjät että kortintekijät. Itse jätän tämän ihanuuden väliin huhtikuussa odottavan muuton takia.

Muutosta puheen ollen... Pieni paniikki on iskenyt askartelutavaroiden suhteen. Minun askartelupöytä tulee olemaan siis minun ja miehen makuuhuoneessa. Varasin kyllä askartelutavaroille kaksi "vaatekaappia", mutta nyt kun kaapit ovat paikoillaan tuntuu, ettei kaikki tavara voi mahtua sinne! Onhan toki työpöydässä laatikosto ja pöydän päässä hyllyt, mutta silti. (Mies saa ihan varmasti hermoromahduksen jos tavarat jää hujan hajan sinne tänne koska ne ei mahtuneetkaan!) Toivotaan, että mahtuu, ja jos ei niin sitten pitää taas yrittää jostakin luopua.

Askartelukirppikselle en myöskään ole tänä vuonna menossa. Viime vuonna sekin tuli koettua ja tarpeeseen mielestäni tuollainen tapahtuma onkin! Noinkohan ensi vuonna taas kerään tavaraa ja tulen myymään. Saa nähdä. Tänä vuonna askartelulöytöjä voi kirppikseltä tehdä la 27.3.2010 Variston Sinellissä.

Jokohan siinä tärkeimmät tuli. Meillä on hiihtoloma ensi viikolla! Ihanaa, ei ole aamuisin kiire eskariin : ) Pidän sormet ristissä, että kaikki lapset olisivat terveitä ja säät olisivat hyvät ulkoilulle. Vauvapulkka on ollut ihan liian vähällä käytöllä, mutta eihän sitä sentään 20 pakkasessa voi pieni pulkkailla : (

Aurinkoisia päiviä joka puolelle Suomea ja ulkomaille kanssa!