Hello everyone! Yesterday we went to a party at my sister's house. Her children both gratuated and I made cards for them, of course. This first card will take part in StampARTic challenge for colors blue-purple-white. I made it for my nephew who gratuated from business school. The card below was for my niece who gratuated from the 9th grade.

Tämä ensimmäinen kortti osallistuu StampARTic värihaasteeseen sininen-violetti-valkoinen.

Eilen siis juhlittiin minun siskon lapsia. Ylempi meni siskon pojalle, joka valmistui merkonomiksi. En oikein merkonomista mitään aihetta keksinyt, joten päätin ottaa vihdoin käyttöön tämän Doodle Factoryn leiman. Tykkäsin itse lopputuloksesta, sopivasti hullu kortti. Feikkiompeleet on rei'itetty uudella Sew easyllä : D

Alempi kortti siskon tytölle, joka päätti peruskoulunsa. Aika jännää on odotella pääsykokeen tuloksia, jopa näin kummitädille : ) Leima on ihana Whiff of Joyn tyttö. Ensin oli tarkoitus värittää myös leimakuva, mutta kun kortti oli tässä vaiheessa, tuntui että tyttö jäi näin valoisaksi ja erottui hyvin taustasta. Taustassa distress musteita ja Art Journey tekstileimasin, lisäksi pari sudenkorentoa. Sudenkorennot on leimasinsetistä, jossa oli lisäksi erilaisia pieniä perhosia. Kaikki leimat olivat pitkien puupalikoiden päässä (Tapestryn tyyliin), joten niitä on helppo leimata. Ostin ne Askarteluputoi Piasta Papruilutapahtumasta viikko sitten.

Nämä postaukset laahaavat taas jäljessä... johonkin se aika vaan häviää! Nyt on meillä Pikku pii aikamoisessa kesäflunssassa, mutta miehen loma alkoi juuri ja mikäs sen mukavampaa. Toivoa on jopa postauksiin tulevalla viikolla : )

Oikein mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!!!