Aloitetaanpa aikajärjestyksessä. Ensin tuli maanantaina ihania leimasimia Poppes stämplar:sta. Tuonne kauppaan olen aikanaan menny Sarin vinkistä. Tilasin pelkkiä leimasimia, ja ihmetykseni oli suuri kun esikoinen huuti postilaatikolta ”auta äiti, täällä on liian paljon postia”. Paketti täytti siis noin koko postilaatikon. Minä vain ajattelin että mitä ihmettä!! Syy löytyi Inque Boutiquen leimasimista jotka olivat paljon kookkaampia kuin odotin. AIVAN IHANIA! Lisäksi paketissa oli neljä UM leimasinta, ihania nekin. Yksi niistä vaan livenä nähtynä tuntuikin tutulta...laimasinkansio esille, ja siellähän se komeili! Olin ostanut saman leimasimen noin kolme vuotta sitten... onkohan tämä jo merkki liian isosta leimasinvarastosta?? Ei kai...

1271716.jpg


Nuo Inque Boutiquen leimasimet ova kumileimasimia, joissa tarttuva tausta, eli saa suoraan kiinni akryylipalikkaan. Akryylipalikan läpi näkee hauskasti kuvan leimasimesta kohdalla, johon se leimautuu, joten kuvan kohdistaminen on helppoa. Hyvin sain ainakin tekstin tähän korttiin apuviivan kanssa. Ja uskokaa tai älkää, tuo iso leimasinsetti maksoi vain noin 11,50 € kpl!! Palvelu kaupassa oli ihanaa ja nopeaa! Laskun sai maksaa euroina, joten mitään ylimääräisiä kuluja ei tullut koska käytin eu-maksua. Aika ihme olisi jos en tuosta kaupasta uudestaan tilaisi, mutta ei nyt heti ole kuitenkaan tarkoitus...

Tiistaina oli vuorossa vanha luottokauppa Blockheads. Muutama muste, säiliösivellin ja kaksi Paper Artsy leimasinsettiä. En tiedä tuleeko tolle sydänsetille paljon käyttöä, mutta olin nähnyt joitakin siitä tehtyjä ihania juttuja. Olen ihastellut muiden tekemiä gothic arc kortteja, ja vaikka tämä muoto ei sitä täysin vastaakaan niin tuntui vaan siltä että pitää saada... Säiliösivellintä olen testaillut, se ei ihastuttanut mutta ei vihastuttanutkaan. Harjoituksen kanssa varmaan hyvä juttu. Värityksen jälki on vielä reilusti parempi tavallisella siveltimellä. Olen varmaan tottunut aika kuivalla siveltimellä värittämään kun tuntuu että tuo säiliösivellin on liian märkä ja väri vaalenee liian nopeasti.

1271709.jpg

Keskiviikkona sitten saapuivat kauan odotetut Disneyn kohokuviofolderit. Muistelin lukeneeni että ne ovat kaksipuoleisia kohokuviolevyjä, mutta eivät onneksi olleetkaan. Paketissa vaan oli aina kaksi sellaista Cuttlebugin kohokuviofolderia. Kivoja ovat, testasin jo äkkiseltään. Mukana oli yksi leikkuustanssi + kohokuvio setti, neliökuplakehys. Kivalta näytti sekin : )

 1271713.jpg

Näitä Disneyn kohokuviofoldereita ei myydä (tai ei ainakaan saisi myydä) Ameriikasta Eurooppaan. Minä tilasin nämä Hallmarkscrapbookista Amerikkaan entiselle isäntäperheelleni, ja he lähettivät ne edelleen minulle. Papruksessa on joitakin Disneyn stansseja jo saatavilla, uskon että muihinkin Cuttlebugin tuotteita myyviin kauppoihin niitä tulee jatkossa.

Uudet Cuttlebugin kohokuviofolderit ovat viimein ilmestyneet Amerikassa ja niitä odottelen sitten ensi viikolla :  D

Tänään torstaina tuli miehen uusi luottokortti, joten pääsin tilaamaan Magnolian tämän vuoden klubipaketit. Vanhalla kortilla en uskaltanut tilata, koska ymmärsin että vaikka nyt maksan kaikki paketit, niin postikulut veloitetaan jokaisesta paketista erikseen. Vanha kortti on toki siis tarkoitus lopettaa nyt kun on tämä eri pankin kortti käytössä.

Sokerina pohjalla koristesydän. Kyllä kannattaa käyttää nettikauppoja : ) Tiistain paketissa oli mukana ihania vaaleanpunaisia vaahtomuoveja. Esikoinen pujotteli muovit rautalankaan, äiti muotoili ja viimeisteli ohuella punaisella rautalangalla. Tämän sydämen sai esikoisen kerhokaveri synttäreidensä kunniaksi. Esikoinen haluaa samanlaisen, se on vielä tekemättä. (anteeksi huono kuva)

1271723.jpg