Jos joku ei vielä ole tietoinen tästä, niin pian Hänglar & Stänglar leimasimia voi ostaa myös Suomeen Funky Kitsin kautta. Laitan tähän nyt vähän tietoa tulevasta, nämä olen vapaasti kääntänyt Sugar Nellien blogista.

Kaikki myyntiin tulevat leimasimet ovat uusia leimasimia (siis uusia kuvia). Leimasimet ovat UM leimoja, eli niissä on pelkkä kumiosa. Ensimmäiset leimasimet ilmestyvät heinä/elokuussa. Leimasimet ilmestyvät pienissä 6-10 kpl erissä. Kun kuvat ilmestyvät nettisivuille, leimasimia voi varata etukäteen. Näin myös Funky Kits osaa teettää leimasimia suht oikean määrän. Näihin leimasimiin pätee samat säännöt kuin muihinkin Sugar Nellien leimasimiin, eli kimppatilauksia ei saa tehdä (jokainen tilaa omansa) ja näillä leimasimilla leimattuja kuvia ei saa myydä. Lisäksi näitä Hänglar & Stänglar leimasimia koskee leimakuvavaihtokielto! Leimakuvavaihtokielto kuulostaa todella harmilliselta, hivenen jopa ylimieliseltä...

Mutta sitten muihin asioihin... Tällä viikolla kolahti luukkuun paketti Cut At Homesta. Tilauksen tekemisestä on reilu kuukausi. Tällaista sieltä tuli :  )
1637257.jpg