Tänään saapui Magnolian leimasin"klubin" kuukausipaketti elo-syys-lokakuu. Aivan ihania! Kyllä kannatti vaikka välillä ehdin jo epäröidä! Jopa nuo pienet leimasimet näyttää tosi kivoilta, illalla ehkä ehdin kokeilla, jos sitten vielä jaksan....

900888.jpg

Tässä vielä nuo isot lähempää, ylh. vasemmalla mustikoita sylissä, seuraavalla harja (pojalla) ja alhaalla korit kädessä.

900890.jpg

EDIT: LISÄÄN TÄHÄN TIETOA MAGNOLIAN LEIMASINKLUBISTA

Eli näin se homma toimii. Magnolian sivuilta pitää mennä ruotsinkieliseen kauppaan eli svensk webbutik. Vasemmasta reunasta valitaan Magnolia's stampclub. Tässä kohdassa klubista kerrotaan ruotsiksi ja tilauksen voi tehdä. Nämä tiedot siis ihan oman käännöksen varassa, sellasella peruslukioruotsilla luulen kyllä ymmärtäväni.... Uusi leimasinpaketti ilmestyy joka toinen tai joka kolmas kuukausi. Voit tilata jonkin tietyn paketin (valitse kohdasta Månad) tai tilata niin, että saat uuden paketin aina kun sellainen ilmestyy (prenumeration). Nyt marras-joulukuun paketin viimeinen tilauspäivä on 15. lokakuuta. Kun viimeinen tilauspäivä on mennyt, pakettia ei voi enää tilata. Jos tilaat nettikaupasta jonkin vanhan paketin, he lähettävät sinulle sen paketin mikä seuraavaksi ilmestyy. Heidän blogistaan ainakin nyt kurkkailin ja sainkin tiedon siitä, milloin paketti sitten postitetaan. Blogissaan he myös kertoivat että kuukausipaketteja tilataan noin 1000 kappaletta!

Tulikohan jo kaikki tärkeä...niin ja hinta on 199 kruunua per paketti ja jokaisessa paketissa on 10-15 leimasinta. Itse juuri harkitsen, että ottaisinko tuon jatkuvan tilauksen...en vielä osaa sanoa. Mutta toisaalta maltanko olla ottamatta!