Lauantaina kun humputeltiin Leimailutaivaassa niin maalarit viimeisteli urakkaansa meidän talolla tapetoimalla. Nyt pääsette kurkkaamaan miltä siellä tänään näyttää. Värit ovat suurimmalta osalta minun valitsemia, ja mies ei ole kaikkiin sinisiin ihastunut, mutta eiköhän niihin totu : )

Karun näköistä tietysti vielä kun keskeneräistä on, esim. lattiat ja listat puuttuu joka paikasta. Muutto meillä on edessä reilun kahden kuukauden päästä.

Ja niin kuin mainitsin...suurin osa on minun valintoja. Tämän olohuoneen tapetin on valinnut mun mies, ja näyttää tosi hyvältä! Mustalla pohjalla lehtikuviointia vaaleammalla ja tummemmalla ruskealla. Tämä sopii kauniisti myös meidän huonekalujen kanssa.

Sitten niihin sinisiin sävyihin. Vessa on ihanan värinen! Oikeanpuoleinen väri on vaaleansininen.

Makuuhuoneita. Kuvassa kolme huonetta ja kolme erisävyistä sinistä. Takana näkyvistä huoneista vasemmanpuoleisessa on sama väri kun vessan vaaleampi sävy (kyva yllä), näistä kuvista vessan kuva vääristää väriä.

Ja sitten vielä meidän oma makuuhuone/askarteluhuone. Tästä huoneesta löytyy talon toinen tapetoitu seinä, tämän tapetin valitsin minä.

tapetti lähempää

Tästä huoneesta mies ei juuri välitä, hänen mielestään maalin väri ei sovi tapetin kanssa. Tapetti on harmaa, jossa vähän sinistä. Varmasti lähes harmaa maali olisi ollut samansävyisempi mutta minä en kestänyt ajatusta harmaasta huoneesta, joten ajattelin maalilla korostaa tapetin sinisyyttä. En tiedä onnistuiko se, mutta minusta se on ihan ok! Sitäpaitsi kun yksi seinä on kokonaan tapettia, yksi seinä kokonaan kaappeja, kolmannella seinällä on ikkuna ja neljännelle tulee askartelupöytä, niin jääkö maalipintaa paljon näkyviin??? No ei jää, kunhan huonekalut, vehot ym huoneeseen tuodaan.

Molemmat tapetit ovat muuten keskon valikoimasta. Että tällaista meillä!