Tässä mun sivu Inspiroidu haasteeseen SUPERSANKARI

Tämä sivu on ollut mielessä tehdä jo piiitkän aikaa. Supersankariksi nimitin miestä tossa tarinoinnissa, mutta otsikkoon sitä en voinut laittaa. Otsikko kun juontaa juurensa vuodesta 2003. Silloin esikoisen synnytyksen jälkeen mies kutsui mua sankariksi. Nyt otsikko varsin kuuluukin "sä oot mun sankari", vaikka värivalinnan takia se ei kovin hyvin tuosta erotu (mun sana on kyllä suurimmilla krjaimilla...). Aiheena sivussa on se, miten mun mies teki ison työn meidän taloprojektin parissa, otti selvää asioista ja vaati rakentajilta hyvää jälkeä. Hommia riitti, me kun ei tiedetty rakentamisesta käytännössä mitään ennen kuin aloitettiin!

Valokuva on ihan mun lemppari! Otin sen kaksi vuotta sitten syksyllä kun miedän tontilla aloitettiin maatöitä. Me oltiin autotiellä tontin vieressä, takana oma tontti ja taustalla näkyy naapurin taloa.

Nämä ihanat ratakset on stanssattu Tim Holtzin stanssilla valkoisesta kartongista

Värjäsin ne ensin musteenlevittimen avulla distress musteilla pumice stone, frayed burlap ja black soot. Kolmelle oikeanpuoleiselle en muuta olekaan tehnyt. Kahteen vasemmanpuoleiseen kokeilin tekstinsiirtotekniikkaa, jota Maiju esittelee tässä postauksessa. (Jossakin suomalaisessa blogissa näin tästä jo aiemminkin mutta ne millään muista kenen blogi se oli...) Tää kokeilu ei ollut ihan maailman onnistunein, mutta periaatteessa kiva juttu. Mä käytin vanhaa servettiteknikkaan ostamaani royal coat liimalakkaa ja tavallista sanomalehteä. Ensi kerralla kokeilen vähän paksumpaa paperia, sanomalehti kun helposti repeää, enkä halunnut sitä harmaata paperia näihin. Otin siis paperin aika pian pois sen takia ettei sitä itse paperia jäisi kiinni rattaisiin, no, eihän sitä tekstiäkään sitten ihan kauheasti jäänyt : D Sen verran kuitenkin, että huomaa sitä olevan. Liimalakka otti mukaansa myös väriä ja isommasta rataksesta vähän kartongin pintaakin. Tämä kannattaisi tehdä todennäköisesti ensin valkoiselle pohjalle, ja värjätä vasta sitten!

Sivun yläreunasta vielä kuva tekstistä

Kirjaimet on Thickersejä sekä Basic Greytä (keskellä). En tiedä mistä se idea tuli, jotenkin vaan tuntui etten halunnut kirjainten olevan pelkästään paperilla. Päätin sitten vetäistä paperille viivat mustalla tussilla, ja kirjaimet siihen päälle. Talo on ikivanha Sizzix stanssi, värjäsin sen scattered straw ja rusty hinge musteilla.

Johan tuli taas tarinointia : ) Mukavaa viikonloppua kaikille meille!