Xing esitteli blogissaan idean ja houkutteli myös toisia kokeilemaan. Minä hullu ajattelin että tätäkin pitää kokeilla, vaikka oikeasti olisi siis pitänyt jo aloittaa sitä viikko elämästäni albumia...! VOIHAN silti olla, että se on viikon päästä valmis.....eikö?

Ajatuksena tässä siis on se, että valitaan skräppäykseen tarkoitettu kuukausipaketti, mutta ei osteta sitä (silloin joutuisi tuhlaamaan...). Sen sijaan mennään omalle askartelukaapille ja kerätään sieltä vastaavat tuotteet. Kuulostaa helpolta, varsinkin kun oma tavaravarasto on aikamoinen : ) Ei se kuitenkaan ihan yksinkertaista ollut. En ole suuremmin vaaleankeltaisen ystävä, joten sitä ei oikein kuviopapereista löytynyt. Muutenkin samoja kuvioita (kartta, mittanauha ja nappikuvio) ei ollut, joten korvailin niitä saman tyyppisillä kuviopapereilla ja yritin pitää värit edes sinne päin. Pitsikuviota luulin olevan, mutta en löytänyt... korvasin sen ruutupaperilla koska värit natsasi niin hyvin.

Muun muassa tästä kuukausipakettien keräämisestä on keskusteltu Inspiroidu keskustelupalstalla.

Alkuperäinen kuukausipaketti näytti tältä, kuvan saat klikattua isommaksi täällä.

Tässä oma versioni, kuviopaperit ja kylkiäiset

Lisukkeet vähän lähempää

Ja omatekoiset kukka-nappikoristeet, niiden alla yksiväriset kartongit. Kuva vääristää värejä, alin ja ylin paperi oikeasti kellertäviä, ei vihertäviä.

Näistä materiaaleista tehdyt sivut löytyy täältä ja täältä.

Kukka-nappikoristeita oli myös alkuperäisessä paketissa (pienestä kuvasta ei taida erottaa). Minä tein omani käsikäyttöisillä kuvioleikkureilla (2 erilaista kukkaa ja 2 erikokoista ympyrää). Käytin sekä kuviopaperia että yksiväristä, osaa vielä leimasin valkoisella musteella ja muutamaan kukkaan sipaisin mustetta reunoille. Nämä oli tosi nopea tehdä ja niitä tuli paljon : ) Ja mikä parasta, nämä mielestäni tekevät tästä tarvikepaketista juuri minun näköisen!

Nauha paketissa oli sen verran erikoisen näköinen, että päätin korvata sen pitsinauhalla, joka mielestäni sopi tähän mainiosti. Lisäsin vielä ison huopaperhosen ja yhden valmiiksi stanssatun boordisuikaleen. Tässä kohdassa oli vaikea arvioida että jos juuri oikeaa tuotetta ei ole, millä sen voi korvata. Luulisin että kaikki riippuu omasta mausta ja mielipiteestä. Yritin kyllä tehdä paketista niin alkuperäistä vastaavan kuin vain osasin, mutta pakettiin kuulunutta pitsimäistä kalvokoristetta ei löytynyt (eikä koristeltua kalvoa muutenkaan), enkä sitä lopulta millään korvannutkaan, onhan tässä jo paljon materiaalia!

Saapa nyt sitten nähdä osaanko näistä jonkin sivun rakentaa Intohimona skräppäys tapahtumassa!!!

Laitan tähän samaan postaukseen osallistumisen Inspiroidu valokuvaushaasteeseen, jossa aiheena tällä viikolla oli ylösalaisin : )

Tähän haasteeseen oli ihan pakko osallistua, kun Pikku pii valitsi pikkarilaatikostaan kuivanaharjoitteluun nämä ihanat siniset Hello kitty pikkarit, joissa kitty kurkistaa ylösalaisin. Pikkarit ovat siis menneet jalkaan ihan oikein päin. Äiti sitten meni ja kuvasi vähän vinoon, vaikka joogakurssin käyneenä pää alaspäin roikkuminen ei edes ollut vaikeaa. Joku roskakin on piin jalkapohjaan justiin tarttunut : ( Ja voin kertoa, että kun tätä kuvaa katsoo oikeinpäin, niin kyllä näyttää Pikku pii jo isolta tytöltä!!!

Oletteko jo huomanneet, että vuoden skräppääjä -kisassa voi nyt äänestää yleisön suosikkia? Äänestysohjeet ja kilpailuun osallistuneiden töiden kuvat on esillä Amalian blogissa. Äänestää voi lauantaihin 26.2. klo 22 saakka, äänestäjien kesken arvotaan Fiskarsin tuotepaketti.

Nyt mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!