Tämä viikko on hurahtanut kuin siivillä. Moni asia mitä meinasin, on jäänyt tekemättä. Aika ja energia on kulunut pihalla maatöiden parissa...

Magnolian klubipaketti saapui perjantaina. Tänä vuonna oli ilmoitettukin, että syksyn paketti sisältää joululeimasimia, ja sen takia tauon jälkeen päädyin klubipaketin tilaamaankin. Nämä olikin kaikki joululeimasimia, mutta eihän se mitään.

Klubipaketin tilaamisesta on tullut muutamia kysymyksiä. Klubipaketti tilataan niin, että leimasimia ei näe etukäteen. Viimeinen tilauspäivä paketille kerrotaan Magnolian blogissa. Blogin etusivulla on oikeassa reunassa kohta Email subscription, johon sähköpostiosoitteesi laittamalla saat sähköpostilla tiedon milloin blogi on päivittynyt. Etsi postauksesta englanninkielinen teksti (ellei ruotsi ole sinulla vahvempi) ja lue se tarkkaan. Blogissa yleensä kerrotaan monta asiaa samassa postauksessa. Paketin pääset tilaamaan samaisen blogin oikeassa reunassa olevasta kuvakkeesta Magnolia's Stampclub. Itse maksan pakettini visalla. Pakettien postitus alkaa muutaman viikon päästä tilausajan loputtua. Leimasimet tulevat kumilevynä ilman EZmountia. Yhden paketin hinta on 399 kruunua, tällä hetkellä noin 45 €.

Magnolia stamp club fall 2010

Mun lemppariksi heti pisti silmään tuo keskellä lentelevä enkeli. Tässä paketissa mun mielestä kaikki leimasimet oli hyviä, ei ollut sellaisia mitä tietäisin että ei tulisi käytettyä. Toisaalta kun näitä Magnolian paketteja on ennenkin ostanut niin johan noita lumihiutaleita, joulupalloja ja holly leafia löytyi ennestään. Silti tässä paketissa kivoja ideoita oli se lentävä enkeli ja elävä piparkakkutyttö, kuusestakin tykkäsin kun se on tuollainen leimaamalla valmis-malli, eli ei kaipaa erillistä väritystä. Ihan hauskoja on nuo pienetkin hahmot, mutta saa nähdä tuleeko niitä kuitenkaan käytettyä...

Näiden ihanuuksien lisäksi mulla on kaksi uutta boordileikkuria : D

Kun olin syvällisemmin tutustunut X-cut mallistoon valmistajan sivuilla, totesin että siellä on kaksi boordileikkuria mitä haluaisin. Laitoin sitten viestiä paikalliseen, eli Askartelupuoti Piaan, kysyin että sattuisiko heillä olemaan juuri näitä malleja hyllyssä. No ei ollut, mutta Pia tilasi ja nyt on leikkurit jo minulla. Näiden boordileikkurien hinta Askartelupuoti Piassa on 5,90 € kappale. Edullinen hinta siis verrattuna toisiin merkkeihin!! Kivasti leikkaavat, vaikka kartonkia ei varsin leikkaa. Paperi tai tosi ohut kartonki menee. Tykkään : )

Nyt rupeaa olemaan niin monta askarteluprojektia samaan aikaan kesken, että pitäisi keskittyä tekemään niitä loppuun. Kun vaan malttaisi, sillä jos uusi idea pompsahtaa päähän niin eihän sitä malta olla toteuttamatta. Olin ilmeisesti lukenut huolimattomasti Inspiroidu blogista kahden kuukauden kisan tehtävän, joten siihen aiottu pikkualbumi ei siihen kelvannutkaan. Osallistuminen olisi ollut justiin sitä mitä olisin tarvinut -- että saan albumin tehtyä loppuun. Nyt pelkään että se jää keskeneräiseksi... yritän jatkaa sitä vaikka pienin erin, mutta piakkoin. Sama keskeneräinen kohtalo on viime viikon ruudukkohaasteella, leiska seisoo pöydällä, lähinnä siitä puuttuu enää otsikko ja tekstit. Ulkona seisoskelu ja puuhastelu vei niiiiin mehut viikolla että en saanut sivua jatkettua loppuun. Palaan askarteluiden pariin pian!

Ihanaista syyssunnuntaita kaikille!