Pitkästä aikaa osallistun taas P*skarteluhaasteeseen! Kahdeksanvuotias Viivi oli tehnyt kauniin luonnoksen ja sen nappasin skräppisivuun.

Aiheena veljen perheen potretti, jonka jälkeen yllättäen ilmoitettiinkin tulevasta perheenlisästä. Tiedättehän, kun vuosia on ensin hoettu, että tässä nämä lapset nyt on. No, tämän kaveriksi teen, kun ehdin, sivun uudesta tulokkaasta joka on nyt neljä kuukautta vanha.

Taustakartonki on Magnolian, samoin vasemmalla ylhäällä oleva stanssattu boordi, siihen lisäsin mustan rub on-sydänkuvion. Pystyssä keskellä on Martha Stewart leikkurilla tehty boordi. Sydänkoristeessa olen käyttänyt Sew Easy laitetta. Sydänboordipäällä tein reiät harmaaseen paperiin, leikkasin sen irti ympyräleikkurilla ja ompelin vaaleanpunaisella langalla. Se oli vielä aika pliisun näköinen, joten tein samat sydänreiät pinkkiin paperiin ja reikien mukaan leikkasin saksilla hieman pienemmän sydämen keskustaan. Allaolevat pyörylät on leikattu vapaalla kädellä ja vähän rypistelin papereita ilmettä antamaan.

Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua kaikille!!!