18 vuotta sitten tänään minusta tuli täti ensimmäistä kertaa. Juhlat jo juhlittiin ja viemiset voin nyt julkaista.

Miehet. Joskus se on niin vaikeaa, mutta koska omistan Autumn Leaves:in leimasinsetin License Plate, oli valinta tällä kertaa helppo. Ja helppo tehdä myös ilman kukkia koska oli nuoresta miehestä kyse. Koristeet muutenkin minimissä. Osallistun siis P'skarteluhaasteeseen #47 - ei kukkia.

Varjon tekstille tein leimaamalla toisen kerran lisäämättä mustetta. Kortti oli koristeltu myös sisältä, vaikka itse tätä aika vähän harrastan. Nämä osaset sattuivat tuossa pyörimään pöydällä.

Kortin mukana annoin itse tehdyn avaimenperän, ajokortti kun on pian ajankohtainen. Avaimenperä on tehty kutistemuovista. Jos kutistemuovi ei ole materiaalina tuttu niin samassa kuvassa näkyy kortti ja avaimenperä kokosuhteiden havainnollistamiseksi. Korttipohjan koko on C6.

Avaimenperän paiston kanssa oli vähän ongelmia...kolmas kerta toden sanoi. Leima oli niin iso, että se aina tarttui kutistuessaan itseensä. Paketissahan olisi ollut ohjeet tilanteen korjaamiseen, mutta en niitä siinä hetkessä huomannut lukea... oma vastaukseni pulmaan oli laittaa uuniin menevän kutistemuovin päälle (kuten sen allakin oli) leivinpaperi ja varmuuden vuoksi vielä toinen uunipeltikin, niin johan onnnistui. Avaimenperän tein läpikuultavalle kutistemuoville leimaamalla samoilla leimasimilla kuin korttiinkin (teksti ilman varjoa). Leikkasin ääriviivoja pitkin ja tein reiän ketjua varten. Sitten paisto, kuumana painoin akryylipalikalla jotta muovi olisi mahdollisimman tasainen. Lisäsin kerroksen Glossy accentia, ettei teksti kuluisi kovassakaan käytössä.

Tässä vielä kuva varsinaisen lahjan päälle väsäämästäni koristeesta. Näin on korkattu käyttöön SannaS:n bloginamusta voitettu TH stanssi.