Jokohan olisi korkea aika päivittää????

 

Syy päivitysten ja askartelun hetkelliseen katkokseen on ollut raskauspahoinvointi. Raskaus on pian puolivälissä ja olo on hieman helpottunut, mutta askarteluun asti energiaa ei vielä ole riittänyt. Kolmannen lapsen laskettu aika on helmikuun lopulla, joten saa sitten nähdä missä kuussa vauva päättää syntyä!

 

Olo on ollut (taas) niin järkyttävä, että askartelulle ei ole juuri edes ajatuksia riittänyt. Minkäänlaista himoa askartelemaan ei ole vieläkään. Toivottavasti innostus palaa pian, että voisi pikkuhiljaa aloitella joulukorttien tekoa.

 

Teidän muiden askartelublogeissa olen vieraillut hyvin hyvin harvoin. Mutta silloin kun olen kyläillyt, olenkin saanut nauttia aivan upeista taideteoksista! Jopa tietokoneen ääressä istuminen voi tuntua rankalta, nytkin tämä kannettava lepää sylissäni sohvalla. Sen sijaan televisiota on tullut katsottua täysin yliannostus. Televisionkatselu on se ainut asia mitä illalla jaksan tehdä kun tytöt ovat käyneet nukkumaan...

 

Toinenkin iso asia on työn alla meidän perheessä. Saimme ihanan tontin täältä Jyväskylästä ja tarkoituksena on rakennuttaa sinne omakotitalo. Tämä asia on vielä pitkissä kantimissa, mutta toki suunnittelu on jo käynnistynyt. Jatkossa myös nämä rakentamiseen liittyvät asiat vievät osansa askarteluajasta. Toivon mukaan askarteluaikaakin silti jää : )


Oikein mukavaa syksyn jatkoa teille kaikille, toivottavasti pian taas päivittelen useammin!!