Olipa upea viikonloppu!!

Intohimona skräppäys-tapahtuma ylitti ainakin omat odotukseni. Matkaan ehkä lähdinkin pienillä odotuksilla, pakko oli ajatella, että osallistun mihin jaksan. Tekemistä ja touhua tapahtumassa riiti niin, että päiväunia en edes nukkunut : ) vaikka unet olivat jääneet vähiin ennen tapahtumaa iltaöisen pakkaamisen takia.

Itse osallistuin kahteen workshoppiin (postaan niistä myöhemmin). Lisäksi kuuntelin valokuvausvinkkejä, shoppailin sekä rupattelin muiden osallistujien kanssa. Paikalla oli sekä kokeneita skräppääjiä että vasta aloittelevia, joten tapahtuma oli saanut monipuolisia osallistujia. Blogimaailmasta itse bongailin lähinnä meitä korttiblogeista tuttuja eli paikalla oli Maiju, Taava, Riiviö, Marika, Paula, Mummeli, Calle, Sammacco ja matkaseuralaiseni Pipaiita. Muitakin kortteilijoita saattoi olla, nämä minä bongasin.

Muutama yleiskuva paikanpäältä. Tässä edustalla näkyy työpöytä, jonka ääreen piti aina neljän ihmisen mahtua skräppäämään. Pöytiin osallistujat siis kaipasivat selvästi lisää tilaa! Taustalla on menossa Heinikan pitämä workshop.

Fiskars esitteli tämän kevään uutuutensa messuilla, niistä sai jättää myös ennakkotilauksia. Tilasin yhden boordileikkurin ja pienten aakkosten leimasetin. Kaikkia ihanuuksia pääsi kokeilemaan : ) Ihastuin samalla Fiskarsin (Photo mat, ennen aikaan shape cutter) leikkuriin jonka sorruin myös Sinellin pisteestä hankkimaan. Leikkuri oli ihana, sillä sai leikattua tosi kätevästi ihan vapaalla kädellä!!

Tässä vielä otos Sinellin workshopissa, missä tehtiin kirjaimia Big Shot laitteella. Mm. Taava oli opastajana.

Liitetään vielä tähän postaukseen kuva ihanuuksista, jotka ostin 20 euron lahjakortilla Ilona Decon myyntipisteestä. Voitin lahjakortin arvonnassa. Uskomatonta, en mielestäni koskaan voita mitään! Nuo Priman kukat ovat I-H-A-N-I-A! Ne ovat isoja silkkikukkia.

SUURKIITOS KAIKILLE JÄRJESTELYISSÄ MUKANA OLLEILLE! MIELESTÄNI TAPAHTUMA OLI TODELLA ONNISTUNUT!!!