Onneksi tätä ostosvimmaa on ollut muuallakin liikenteessä. Toiset ovat sentään ymmärtäneet ruveta lakkoilemaan tai jotain...minä en taida malttaa. Alkuviikosta kun ei mitään tilauksia vielä kuulunut niin minä raukka lankesin jo kahteen uuteen ansaan. Ensi viikolla siis taas odotellaan tavaraa. Ensi viikolla pitäisi saapua myös jo aiemmin mainitut Disneyn kohokuviolevyt, niillä oli isäntäperheessäni muutaman viikon "leiouveri".

Tässä tämän päivän saalis, tai minun osuus siitä. Ostospaikka oli Cut at home. Tilasin ympyröitä sen koko 4 satsin koska siitä sai sen 40 % alennuksen mitä Maiju blogissaan aikanaan mainosti. Halusin itse kaksi ympyräsettiä joten ajattelin että saan kyllä toiset kaksi myytyä koska hintahan ei alennuksella paha ollut. kysyin ensin Pipaiitalta ja heti tuntuivat kelpaavan : )

1261793.jpg
Anteeksi sotkuinen kuva, ehdin jo ruveta leikkimään ennen kuin muistin kuvata...
Neliöitä ovat tuossa vasemmalla.

EDIT olihan siis muitakin kun nettiostoksia... Tiimarista tiistaina ostin kuvassa näkyvät jutut, aika ihania ovat!! Samalla reissulla Jyväskylän Taide- ja kehyskeskuksesta kaksi uutta sivellintä, molemmat aikaisempaa sivellintä pienempiä joten on helpompi tehdä tarkkaa työtä : ) Tuo Taide- ja kehyskeskus on jo aiemmin mainittu kauppa kirkkopuistossa (Kauppakadulla) josta aiemmin ostin akvarelliliidut.

1261792.jpg
Tuo 20x20 skräppialbumi on tosi kivan näköinen. Sivut voi jonkun mieleen olla liian valmiin näköiset, mutta minä näen sen mahdollisuutena saada albumi valmiiksi asti...