Jehkon kuukausihaasteessa pyydettiin itse tehtyä taustaa ja tällä osallistun.

Tekstilaimasin on Tim Holtzin, en huomannut että "in" sana jäi perhosen alle. En myöskään halunnut jälkikäteen perhosta siirtää. Perhoset on näitä. Musteet on Distress tyynyistä (mustard seed ja broken china, dance sanassa peeled paint).

Kohokuviotasku on Sizzixin. En ole itse näitä suomalaisissa kaupoissa nähnyt (itse tilasin Glitter Potista), mutta meillä ei vielä olekaan sitä Sinelliä... Miijja vähän aikaa sitten laittoi linkin Sinellin uuteen kuvastoon. Sinelliä odotellessahan on hyvä tutustua valikoimaan, joten tihrustin katalookin läpi, ja Sinellin valikoimassa tämä kohokuviokansio näytti olevan. Flowers & bow strings on setin nimi, siinä on tämä ja toinen kohokuviotasku.

Tausta on tehty telan avulla. Tuo tela on kumitela, joka on tarkoitettu askartelutarkoituksiin. Ostin sen vuosia sitten, että tekisin sen ja esim. kuminauhojen avulla taustoja. NYT tela pääsi käyttöön ensimmäistä kertaa!!! Musteet telaan suoraan leimatyynyistä, ensin keltainen keskelle ja sinistä sitten reunoille. Telasta väri kohokuviointikansion puolelle, jossa on kolot alaspäin (ei kohokuvioidulle puolelle). Varmuuden vuoksi laitoin kaksi kertaa cuttlebugin läpi. En enää löytänyt sitä samaa videota miltä itse tämän tekniikan opettelin, mutta tässä linkki toiseen vastaavaan videoon (videossa käytetty vain yhtä väriä). Kahden värin kanssa voi telaa rullata hieman vinoon, niin värit sekoittuva kauniisti. Tässä vielä lähikuvaa taustasta.