Juu, askarteluja ei ole (ihan) vielä esittää, mutta jos nyt näitä ostoksia.

 

Tänään saapui odotettu Magnolia Stampclub winter 08! Odottelin sitä jo koko viikon koska blogissaan Magnolia kertoi jo viime viikolla postituksen alkaneen. Onneksi tuli kuitenkin nyt ennen viikonloppua. Tässä kuva paketista.


2062776.jpg

 

Äkkiseltään olen hieman pettynyt koska odottelin hieman joululeimasimia, mutta tällä kertaa nämä oli enemmän talvisia. Eikä siinä sinänsä tietenkään mitään vikaa ole, ei vaan vastannut odotuksia.

 

Heti ensisilmäyksellä näin, että tämä (allaoleva kuva) setti ei ole minua varten.

Myyn siis nämä kolme leimasinta yhteishintaan 13 euroa (sisältää postituksen Suomeen). Nämä tulivat siis uuden klubipaketin mukana eivätkä vielä ole muuten saatavilla. LEIMASIMET MYYTY


2062774.jpg

 Kyseessä siis tyttö- ja poikaleimasin sekä mistelinoksa, ilmeisesti. Tällä hetkellä tyttö ja poika leimasimet ovat yhdellä kumipalalla, mutta toki ne voi erilleen leikata (koko yhdessä noin 8x9 cm). Leimasimissa on pelkkä kumiosa. Jos kiinnostaa, laita sähköpostia osoitteeseen taru76 at hotmail.com .


Ihanaa postia sain myös eilen Taitopuoti Paperinauhasta. Sieltä tilasin Basic Greyn uuden joululehtiön (15x15) Wassail sekä samaan sarjaan haaraniitit. Paketista löytyi myös yksi Magnolianeitonen (Tilda with Dalecardia Coat), toinen paperilehtiö Sprout sekä 3D tarrapaloja. Äidille välitin samasta paketista identtisen Basic Greyn lehtiön sekä glue dotseja. Anteeksi laiskuuteni, tavaroita en kuvannut, ja linkitkin meni vain niille sivuille.

 

Kovasti tekisi mieli jo tehdä joulukortteja. Valmisteluja niitä varten olen jo vähän aloittanut, mutta urakka on suuri. Yritän suunnitella jotain todella yksinkertaista... Palaan aiheeseen, toivottavasti hyvin pian!

 

P.S. Raskaus on edennyt hyvin. Hemoglobiini on tosi alhainen ja väsymys sen mukainen. Normaali energiatasoa on todella ikävä! Maha on kasvanut jo kiitettävästi : ) Reilu kolme kuukautta jäljellä.